Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šialený pokus s pizzou: Takto vyzerá po dvoch týždňoch v rúre

(Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Čo sa stane, keď necháte dve pizze v rúre po dobu niekoľkých týždňov? Očividne nič dobré. Výsledok tohto bizarného experimentu sa nedávno objavil na stránke Reddit a treba poznamenať, že to nie je veru príjemný pohľad.

Internet je plný všakovakých pokusov s jedlom, ktoré sú dôkazom toho, že každý deň do seba cpeme množstvo konzervačných látok odrážajúcich sa na našom zdraví. Naposledy to bol nesmrteľný hamburger, ktorý mal doma Američan David Whipple neuveriteľných štrnásť rokov. Fastfoodový sendvič však na počudovanie vôbec nesmrdel ani nesplesnivel.

Tentokrát púta pozornosť obľúbená pochúťka z cesta, ale z úplne opačného dôvodu. Po pár týždňoch strávených v rúre totiž skončila ako jedna veľká kopa vaty. Nie je známe, prečo ju tam jej majiteľ nechal. Možno má zlú pamäť a jednoducho na ňu zabudol, alebo v práve v čase, keď ju chcel upiecť, udrela prírodná katastrofa a on musel okamžite opustiť svoj dom. Tak či onak, tento experiment doma neskúšajte a pizzu radšej hneď zjedzte.

Šialený pokus s pizzou:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu