Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fandite hokejistom cez smartfón

Aplikácia je bezplatná a na držanie palcov nie je potrebné sa registrovať. Zobraziť galériu (5)
Aplikácia je bezplatná a na držanie palcov nie je potrebné sa registrovať. (Zdroj: postova banka)

Ste skalným fanúšikom hokeja a držíte našim palce počas každého zápasu? Tak práve vám je určená aplikácia Držíme palce. Je to úplne jednoduché – stiahnite si ju do svojho smartfónu a vyjadrite svoju priazeň hráčom držaním palca na displeji mobilu. Zároveň sa tak môžete zaradiť do súťaže o atraktívne ceny.

 

Aplikácia zaznamenáva čas od priloženia palca na displej po jeho odtiahnutie dvomi spôsobmi. Prvým je jednorazové držanie palcov, ktoré zaznamenáva čas, ako dlho fanúšik držal palec bez toho, aby ho pustil bez prerušenia. Druhým je kumulatívne držanie palcov, ktoré zaznamenáva celkový čas, ako dlho držal palec počas trvania majstrovstiev. Zároveň používateľ vidí, koľko fanúšikov s ním v danom momente drží reprezentácii palce. Svoje výsledky môže zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku.

Aplikácia je bezplatná a na držanie palcov nie je potrebné sa registrovať. Tí, čo sa však zaregistrujú, budú môcť súťažiť o exkluzívne ceny. Podmienkou je držať palce minimálne 5 minút. Čím častejšie sa tento čas dosiahne, tým väčšiu šancu bude mať fanúšik na výhru. Hrá sa o 3x500 eur na ročnom termínovanom vklade a originálne hokejové predmety Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) v hodnote viac ako 100 eur.

K samotnej aplikácii je vytvorená aj informačná stránka www.drzimepalce.sk, na ktorej si môžu fanúšikovia pozrieť aktuality a prehľady o slovenskej hokejovej reprezentácii aj o samotnom šampionáte.

Aplikáciu a webovú stránku drzimepalce.sk pripravila pre všetkých fanúšikov Poštová banka, hrdý Top partner slovenskej hokejovej reprezentácie.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu