Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž s 55 kilovými semenníkmi sa dočkal: Megavaky sú už minulosťou!

Wesley sa kvôli megasemenníkom ledva hýbal Zobraziť galériu (2)
Wesley sa kvôli megasemenníkom ledva hýbal (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS - Američan Wesley Warren pred časom upútal pozornosť médií tým, že bol majiteľom pravdepodobne najväčších semenníkov na svete. Tento rekord je však už minulosťou; nedávno totiž podstúpil operáciu, ktorá ho tohto nesmierneho bremena zbavila.

Štyridsaťosemročný rodák z Las Vegas trpel lymfedémom miešku, čo znamená, že jeho lymfatické uzliny sa plnili tekutinou. Jeho stav mu spôsoboval obrovské ťažkosti. Chodenie sa pre neho stalo utrpením, nemohol nosiť bežné nohavice, ale len špeciálne upravené tepláky a taktiež musel dodržiavať prísnu diétu.

Muž s 55 kilovými
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Keďže zdravotná poistka by mu potrebnú operáciu nepokryla, Wesley poprosil o pomoc verejnosť. Jeho sen o menších semenníkoch sa mu začiatkom apríla konečne vyplnil, píše portál Huffington Post. Doktor Joel Gelman, ktorý na Kalifornskej univerzite vedie Centrum pre rekonštrukčnú urológiu, sa ponúkol, že so svojimi kolegami vykoná zákrok zadarmo.

"Je to obrovská premena. Pán Warren je šťastný, že sme z neho spravilli nového muža. Minulý týždeň sme ho prepustili z nemocnice a momentálne sa už zotavuje doma," uviedol chirurg.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu