Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krst májového čísla časopisu PLAYBOY: Exkluzívna zábava až do rána!

Krst májového čísla časopisu PLAYBOY: Exkluzívna zábava až do rána! Zobraziť galériu (6)
Krst májového čísla časopisu PLAYBOY: Exkluzívna zábava až do rána! (Zdroj: playboy)

KOŠICE - Časopis Playboy zahviezdil! Časopis Playboy sa rozhodol krstiť svoje nové číslo na Fashion Party v Košiciach. Celý večer sa niesol v znamení ženskej krásy a skvelej zábavy. Pomôcť s krstom prišli aj mnohé známe tváre ako Rytmus, Marián Čekovský, alebo Bruno, ktorý celý večer odmoderoval. Vychytený podnik Fashion Café v Košiciach doslova praskal vo švíkoch!

Hneď pri vchode všetkých privítali hostesky v typickom „zajačikovskom“ kostýme, ktoré hosťom okrem welcome drinkov ponúkali aj výtlačky časopisu Playboy. Piatková párty sa začala módnou prehliadkou tých najlepších slovenských návrhárov a prehliadkou luxusných šperkov. Po tom, ako sa obecentsvo zahrialo pohľadom na známe české a slovenské modelky, prišiel vrchol večera v podobe krstu nového čísla časopisu Playboy a predstavením májovej Playmate, Lely Ceterovej. Májové vydanie, ktoré sa v stánkoch objaví už v sobotu, bolo za potlesku hostí netradične pokrstené poriadnou dávkou kvalitného piva Kaltenecker.

Krst si prišla vychutnať aj krásna ale najmä talentovaná fotografka Monika Kmiťová (25), mimochodom rodáčka z Košíc, ktorej profil bol uverejnený v rubrike Talenty v aprílovom čísle. Hostia si večer naozaj užívali, pričom mnohí z nich neodololali a využili možnosť odfotiť sa s novou Playmate. Zábava trvala až do skorých ranných hodín.

„Krstom tohto čísla sme chceli symbolicky odštartovať novú éru nášho časopisu. Som veľmi rád, že sa nám to podarilo v takejto úžasnej atmosfére“, opísal spomínaný večer Ivan Sokáč, zástupca časopisu Playboy. Neskôr sme sa dozvedeli, že Playboy pre nás tento rok chystá niekoľko zaujímavých prekvapení. Zdá sa, že o Playboyi budeme v najbližšej dobe ešte veľa počuť!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu