Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najkratšia kariéra v histórii: Moderátor sa takto "odpálil" v živom vysielaní!

Po prvom živom vysielaní Clemente skončil. Zobraziť galériu (2)
Po prvom živom vysielaní Clemente skončil. (Zdroj: Twitter)

SEVERNÁ DAKOTA - Moderátor víkendových správ v Severnej Dakote sa medzi divákmi preslávil už pri prvom živom vysielaní vo svojom živote. Jeho nešťastný výber slov v podobe nadávok hneď pri televíznom vstupe spôsobil, že aj jeho kolegyňa mala čo robiť, aby tento kiks na chvíľu ustála. A. J. Clemente sa na obrazovkách asi tak skoro znovu neobjaví.

Van Tieuová, ktorý predstavovala svojho spolupracovníka, sa síce na chvíľu zarazila, keď začula, ako Clemente povedal do mikrofónu "f**king s**t", ale napokon pokojne pokračovala ďalej a muža vyzvala, aby divákom o sebe čosi prezradil.

Clemente Tieuvej poďakoval za privítanie a uviedol, že je absolventom univerzity v Západnej Virgínii a vrhol sa na čítanie správ o smrteľnej nehode, ktorá sa v ten deň stala. Svoje úvodné slová sa mu však už nepodarilo zamaskovať, čoho si bol sám vedomý, keď po vysielaní na Twitter napísal: "Horšie to už byť ani nemohlo!"

A. J. Clemente
Zobraziť galériu (2)
A. J. Clemente  (Zdroj: Twitter)

Monica Hannanová, riaditeľka spravodajstva na stanici NBC, sa na Facebooku fanúšikom za Clementeho prejav ospravedlnila. "Neuvedomil si, že má mikrofón zapnutý... Školíme našich reportérov, aby vždy rátali s tým, že je živý, ale bohužiaľ to v tomto prípade nestačilo. Nemôžeme vziať späť to, čo bolo povedané."

"Dotknutá osoba bola suspendovaná, kým sa situácia nevyrieši. Jediné, čo môžeme urobiť v tejto chvíli, je požiadať o odpustenie, a môžem sa osobne zaručiť, že urobím všetko pre to, aby sa už nič podobné pod mojím dohľadom nezopakovalo," dodala Hannanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu