Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muži, chceli by ste? V tomto holičstve strihajú prsnaté devy hore bez!

Sexi holičky to s mužmi vedia Zobraziť galériu (2)
Sexi holičky to s mužmi vedia (Zdroj: news.comau)

BRISBANE - Muži v austrálskom Brisbane milujú chodiť k holičovi. Ani sa im nemožno vôbec diviť. Po príchode do salónu na nich totiž čakajú obnažené krásky, ktoré spájajú príjemné s užitočným. Pánov ostrihajú a zároveň im poskytnú aj estetický zážitok.

Holičstvo s príznačným názvom "Barber Babes" v štáte Queensland je otvorené od februára. Pracujú v ňom sporo odeté slečny, čo si muži nesmierne pochvaľujú. Salón sa stal takým populárnym, že sem cestujú zákazníci žijúci na opačnom konci štátu.

Muži, chceli by ste?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: news.comau)

Služby, ktoré holičky poskytujú, sú naozaj široké. Okrem strihanie to je aj masáž hlavy, holenie, depilovanie obočia či tanec okolo tyče. Všetky pracovníčky Barber Babes sú vysoko kvalifikované. Jedna z nich bola svojho času dokonca "učnicou roka".

Majiteľka Jasmine Robsonová portálu news.com.au vysvetlila, prečo sa vlastne rozhodla otvoriť zariadenie tohto typu. "Väčšina mužov chodí k holičovi len veľmi nerada. Chceli sme preto, aby sa táto skúsenosť stala pre nich príjemnou a aby sa pri nej cítili dobre a pohodlne."

Klientela holičstva je naozaj široká. Navštevujú ho podnikatelia, hudobníci, advokáti, univerzitní profesori, ale aj zopár žien. Nie každému je ale Barber Babes po chuti. Melinda Liszewski z organizácie Kolektívny výkrik, ktorá bojuje proti objektivizácii žien, sa proti nemu ostro ohradila. "Sme svedkami toho, ako sex priemysel postupne preniká do oblastí bežného života. Posilňuje to myšlienku, že ženy existujú len preto, aby sexuálne uspokojovali mužov," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu