Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pomsta developerom: Číňan nechal v zime pustenú vodu, toto z nej vzniklo!

Z tečúcej vody vznikol takýto vodopád Zobraziť galériu (3)
Z tečúcej vody vznikol takýto vodopád (Zdroj: nation.com.pk)

JILIN - Zaujímavú formu protestu proti výstavbe obchodného centra zvolil istý Číňan z mesta Jilin. Keď ho chceli vysťahovať z bytu, rozhodol sa, že sa len tak nedá. V treskúcej zime nechal pustený kohútik od teplej vody, následkom čoho vzniklo priam monumentálne dielo.

Wen Hsu žil vo svojom apartmáne na siedmom poschodí 35 rokov a keď sa dozvedel, že sa má búrať, aby ustúpil zámerom developerov, strašne sa nazlostil. Za vysťahovanie mu síce ponúkli nejaké peniaze, podľa neho to ale bolo žalostne málo. Tak vymyslel plán, ktorým úmysel zbúrať dom poriadne sťažil, uviedol denník The Sun.

Päťdesiatosemročný muž nechal podľa vlastných slov celú zimu tiecť teplú vodu, ktorú presmeroval von z okna. Tečúci prúd vplyvom nízkych teplôt zamrzol a vytvoril megaútvar, ktorý vyzerá ako vodopád.

Pomsta developerom: Číňan nechal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nation.com.pk)

Pomsta developerom: Číňan nechal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nation.com.pk)

Hsuov počin si všimli aj miestne médiá a úrady, ktoré teraz developerov žiadajú, aby sa s ním čo najskôr dohodli. "Už sa síce oteplilo, ale aj tak určite ešte chvíľu potrvá, kým sa to roztopí. Snáď mi teraz ponúknu viac peňazí," povedal svojský Wen.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu