Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čudná láska: Silikónová prababka (67) sa ide vydať za zajačika (29)

Títo dvaja sa očividne ľúbia Zobraziť galériu (2)
Títo dvaja sa očividne ľúbia (Zdroj: profimedia.sk)

ABERGELE - Šesťdesiaťsedemročná Joan Lloydová si cez internet našla o niekoľko desaťročí mladšieho milenca. Tvrdí, že ich sexuálny život je plnohodnotný, akokeby mala stále 25. Pozitívne k tomu prispelo určite aj to, že si pred pár rokmi nechala zväčšiť prsia z košíčka A na F.

Joan zomrel pred tromi rokmi manžel, o ktorého sa obetavo starala až do konca. Davidovi musela pred smrťou sľúbiť, že si aj bez neho bude užívať život. Chcel od nej, aby podstúpila plastiku pŕs a našla si mladšieho milenca. Obe jeho priania splnila.

Po tom, ako v roku 2011 absolvovala operáciu, ktorá stála vyše 4000 libier, vrhla sa do hľadania spriaznenej duše. Našla ju v dvadsaťdeväťročnom Philovi Absolomovi. "Hneď, ako som ho prvýkrát uvidela, som cítila šteklenie v bruchu. Veľmi sa milujeme a aj náš intímny život je skvelý," hovorí sympatická Britka, ktorá je už prababičkou.

Čudná láska: Silikónová prababka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica svoju lásku už čoskoro spečatí sobášom. Mladík totiž požiadal svoju priateľku na romantickej dovolenke na Kanárskych ostrovoch o ruku. "Nemyslela som si, že sa ešte niekedy vydám, ale keď mi osud prihral do cesty takéhoto skvelého človeka, nemôžem inak. Teším sa, že s ním prežijem zvyšok svojho života, je mojou druhou polovičkou," dodala bývalá modelka, ktorej vzťah s oveľa mladším mužom schvaľujú všetky štyri deti, trinásť vnúčat a šesť pravnúčat.

"V minulosti som už chodil so staršími ženami, ale s Joan je to niečo celkom iné. Sme na rovnakej vlnovej dĺžke, vekový rozdiel medzi nami vôbec nehrá rolu," potvrdil Phil vzájomnú oddanosť denníku The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu