Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najbizarnejší pár Británie: Chlap prerobený na ženu si berie ženu preoperovanú na muža!

(Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Brit Felix Laws (46) sa narodil ako žena, ale od malička cítil, že má nesprávne pohlavie, a tak sa dal preoperovať. Jeho vyvolená Helen Morfittová (56) prežila čosi podobné, keď prišla na svet v ženskom tele, ktoré jej prekážalo a dala sa zmeniť na muža. Transsexuálna dvojica sa napriek tejto bizarnosti miluje a je odhodlaná spečatiť svoj manželský záväzok pred zákonom.

Svadba je naplánovaná na 13. septembra, ktorý je pre pár symbolický. Bolo to totiž dátum, pri ktorom obaja podstúpili operáciu zmeny pohlavia, hoci so sedemročným rozdielom. Spoznali sa v roku 2008, keď bol Felix ešte ženou. O tri roky neskôr, po zmene pohlavia, svoju partnerku požiadal o ruku.

"Bola som vydatá už trikrát, ale viem, že teraz je to správne, pretože mám správne pohlavie," povedala podľa portálu novinky.cz Helen Morfittová.

Z predchádzajúcich vzťahov majú spoločne dokopy desať detí. V nich majú veľkú oporu. Inak na nich ľudia na ulici zízajú. Helen má totiž 170 centimetrov, zatiaľ čo Felix len 152 centimetrov. Ona sa narodila ako Leslie, on ako Katy.

"Možno to vyzerá trochu divne navonok ... ale sme úplne normálny pár, žena a muž, čo sa milujú ... Za posledné roky sme si kvôli zmene pohlavia prešli dosť ťažkými časmi. Ale teraz máme jeden druhého a to je jediné, na čom záleží," zverila sa Morfittová denníku Mirror.

Ten zverejnil aj plánované svadobné oblečenie dvojice. Felix na sebe konečne nebude mať biele šaty ako prvýkrát, ale dá si kilt a Helen vymení oblek za červeno-čierne gotické šaty, o ktorých snívala ešte ako malý chlapec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu