Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kariéru modelky (23) ukončil priateľ: Prehodil ju cez sklo a znetvoril!

Lash ukazuje jazvu, Zobraziť galériu (2)
Lash ukazuje jazvu, (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Lash Hortonová bola vo svojich 23 rokoch blízko svojho sna stať sa topmodelkou. Dokonca už mala podpísaný aj kontrakt. Jej žiarlivý priateľ bol ale proti, tak ju v zúrivosti prehodil cez sklenený panel v ich dome. Dva dni jej lekári vyberali črepy z tváre.

Sympatická dievčina z anglického grófstva Nottinghamshire bola len krôčik od toho, aby sa stala úspešnou modelkou. Jej túžbu navždy zhatil človek, ktorý ju mal naopak podporovať. Priateľ Genavese Justin, s ktorým žila, ju totiž pred časom v záchvate hnevu hodil do sklenenej tabule.

Lash utrpela hrozivé poranenia na tvári, ktoré sa nikdy úplne nezahoja. Tím plastických chirurgov sa ju dva dni snažil dať dokopy. Robil, čo mohol, jazva mladej brunetke už ale ostane natrvalo.

Kariéru modelky (23) ukončil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Justin sa k útoku na svoju priateľku priznal a v súčasnosti čaká na vyhlásenie rozsudku o výške svojho trestu. S vedomím, že bývalej láske zničil kariéru a svojím spôsobom aj život, ale bude musieť žiť navždy.

Hortonová nedávno podpísala zmluvu s prestížnou londýnskou modelingovou agentúrou Demus Castings, ktorá jej garantovala ročný príjem vo výške 15 000 libier (17 600 eur). Neskôr to malo byť ešte viac. To je však už bohužiaľ minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu