Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Smrtiaca zbraň: Claire má obrovské prsia, takmer udusila milenca!

Claire s exmanželom Chrisom. Zobraziť galériu (2)
Claire s exmanželom Chrisom. (Zdroj: The Sun)

DERBY - Obdarená Claire Smedleyová (30) z britského Derby má strach, že sa jej monštruózne prsia veľkosti 40MMM zmenia na smrtiacu zbraň. Jeden bývalý priateľ takmer zomrel, keď ho nimi pridusila pri sexe a ona sa bojí, že by sa to mohlo zopakovať. Obzvlášť, keď sa hrdí najbujnejším dekoltom v Británii a jej pýcha stále rastie. V súčasnosti každý prsník váži takmer 16 kíl.

Matka troch detí sa po nepríjemnosti s priateľom Markom vrátila k svojmu bývalému manželovi Chrisovi Willgoosevi (30), ale počas milovania si už dáva veľký pozor. Najmä ak požaduje sex až päťkrát denne. "Chris má rád, keď ho priľahnem prsiami, ale po tom, čo sa stalo, som vždy v strehu," uviedla kyprá Britka, ktorá zo svojej erotickej túžby obviňuje vysokú hladinu estrógenu, ktorá má mať na svedomí aj jej veľké prsia.

Tie začali Claire rásť, keď mala iba 11 rokov a v tej dobe sa cítila neuveriteľne trápne. Oproti ostatným dievčatám bola totiž nadmerne vyvinutá, takže sa stala terčom šikanovania. Podľa jej slov sa jej spolužiačky snažili rozopnúť podprsenku, zatiaľ čo chlapci na ňu hľadeli, ako by bola z vesmíru.

Už ako 12-ročná musela nosiť podprsenku veľkosti DD a všetci jej hádali vyšší vek, aký mala v skutočnosti. "Niekedy ma vodič autobusu nepustil na detský lístok, bolo to tak ponižujúce," spomína na svoje detstvo Claire, ktorá sa v 18-tich dopracovala ku košíkom JJ a musela sa vyrovnávať s prekvapenými pohľadmi mužov.

"Nevedela som, čo by som robila v prípade, že budú stále rásť. Zvažovala som ich zmenšenie, ale myšlienka na chirurga, ako reže moje prsia ma vydesila," prezradila Britka, ktorá bola rovnako vystrašená z incidentu, ktorý sa stal pred troma rokmi, keď vtedajšieho priateľa Marka pridusila prsiami veľkosti 40LL.

Počas sexu sa pod ťarchou jej predností prestal hýbať a Clarie chcela zavolať záchranku, keď sa našťastie prebral. Po tomto desivom zážitku sa pár onedlho rozišiel a jej sa podarilo obnoviť vzťah s bývalým manželom Chrisom, s ktorým má tri deti vo veku tri, šesť a deväť rokov.

Napriek tomu, že sa Claire obáva do akých rozmerov jej prsia narastú, snaží sa ich prostredníctvom zarobiť nejaké peniaze. Za fotenie hore bez pre isté webstránky dostala 150 libier a teraz dúfa, že s nimi dobyje Európu. "Mám veľa fanúšikov v Nemecku, tak by bolo skvelé preraziť na tamojšom trhu," uviedla Britka, ktorej život s takýmito prednosťami však nie je vôbec ľahký.

Ženu sužujú bolesti chrbta a je pre ňu takmer nemožné zaviazať si šnúrky alebo naháňať sa s deťmi. V obchodoch nikdy nenájde jej veľkosť podprsenky, a tak si ich musí nechať šiť na mieru za oveľa vyššie náklady. Ani pohľady mužov, ktoré sa na ňu upierajú, nepovažuje vždy za lichotivé. Nieto ešte, ak sa jej v bare niektorí pokúšajú vyhrnúť šaty. Nakoniec možno operáciu ešte zváži. Informoval portál thesun.co.uk.

Smrtiaca zbraň: Claire má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu