Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tchibo – Nech žije letná móda!

Tchibo Zobraziť galériu (8)
Tchibo (Zdroj: Tchibo)

Mediteránny štýl prichádza do Vášho šatníka! Spoznajte čistú radosť zo života a stredomorský životný štýl. Teraz v novej dámskej kolekcii nájdete svieže farby a romantické detaily. Čipka či módna potlač Paisley? Pestré farby a vzory ožijú na Vašom oblečení a bielizni.

 

Viva la moda!

Neprehliadnite! Teraz v e-shope Tchibo prebieha špeciálna akcia: 10 % zľava na všetko pre našich zákazníkov s vernostnou kartou TchiboCard. Zaregistrujte sa online ešte dnes – teraz v akcii ZADARMO, a využite výhody TchiboCard a 10 % zľavu v našom unikátnom e-shope Tchibo okamžite! Akcia platí iba do nedele.

Navyše ak sa zaregistrujete do programu TchiboCard ihneď, získate exkluzívny prístup do kolekcie pripravenej až na budúci týždeň. Tak už dnes môžete vyberať z krásnej kolekcie „Spálňa plná jari“, a to okamžite a s 10 % zľavou!

Určite netreba váhať. Objednávanie v e-shope Tchibo je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Objavte našu najnovšiu kolekciu, je to zábava.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu