Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exžiačku prestížnej školy (†26) zabila závislosť na preháňadlách!

(Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Bývalá žiačka prestížnej súkromnej školy zo západného Londýna zomrela po prehratom štvorročnom boji s anorexiou. K smrti ju priviedla jej závislosť na preháňadlách.

Georgia Willson-Pembertonová kedysi navštevovala dievčenskú školu v Ascote, na ktorú chodila napríklad aj herečka Sienna Miller. V roku 2008 absolvovala European Business School a práve vtedy začala jej hmotnosť prudko klesať. Rozhodla sa totiž pre štíhlu postavu docielenú pomocou tabletiek a preháňadiel.

Blondínka, ktorá merala 178 cm, schudla na 45 kíl a jej BMI index prekročil únosnú hranicu. Ďalšie štyri roky strávila na klinikách na liečbu anorexie vo Veľkej Británii a USA, ani to však nepomohlo. Prostredníctvom internetu si nakúpila tisíce preháňadiel a spolu s tabletkami ich schovávala pred svojou rodinou a opatrovateľmi vo vypchatej podprsenke.

Georgia napokon nevládala stáť na vlastných nohách a skolabovala, o dva dni neskôr, 7. decembra minulého roka, zomrela. Podľa koronera došlo k zlyhaniu orgánov spôsobených nadužívaním preháňadiel a tabletiek. Zničili jej žalúdok a črevá. Informoval britský portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu