Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Harlem Shake je iba odvar: Táto šialená rumunská skupina je väčší hit!

(Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ - Mnohí z vás toto video už videli, pre niektorých to však stále bude novinka, ktorá chytí človeka ani nie tak za srdce ako skôr za bránicu. Pri smiechu je totiž niekedy ťažké chytiť dych, nehovoriac o tom, že niekedy vďaka nemu ubehne aj nejaká tá slza z oka.

Rumunská skupina Sandu Ciorba zverejnila na YouTube svoj hit s názvom Pe cimpoi ešte v decembri minulého roka, ale do povedomia verejnosti sa dostávala predovšetkým prostredníctvom sociálnych sietí. Po tom, ako sa na ňu zamerali viaceré médiá, sa však roztrhlo vrece s návštevami. A podľa komentárov v slovenčine a češtine to vyzerá, že sme si tento hit obľúbili aj my a naši susedia.

"Nechcem viac žit na tejto planéte. Vystreľte ma do vesmíru s mariškou a knihami," napísal jeden zo zahraničných užívateľov. "Nie je možné. To musím mať ako budík," znie príspevok zo Slovenska a takých, ktoré sa nesú v rovnakom úsmevnom duchu, by sa našlo oveľa viac.

Čo teda ľudí na tomto hite tak neuveriteľne baví? Harlem Shake je už za zenitom, a tak náležite muselo prísť niečo nové. Ale ak si spomeniete na časy, kedy bola v kurze skupina Senzi Senzus, tak toto je niečo podobné. Nenáročný text, ktorý vraj nemá ani hlavu, ani pätu, spevák, ktorý by bol ozdobou každej dedinskej zábavy a šumné dievčatá predvádzajúce tanečnú choreografiu v štýle šliapania kapusty. Táto kombinácia však rozhodne diváka zaujala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu