Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tchibo – Hurá na výlet!

Tchibo – Hurá na výlet! Zobraziť galériu (9)
Tchibo – Hurá na výlet! (Zdroj: Tchibo)

Teraz je ten čas stať skutočnými dobrodruhmi. Vydajte sa do prírody a užite si nezabudnuteľné zážitky s Vašimi najbližšími!

V Tchibo teraz nájdete všetko, čo potrebujete – kvalitné outdoorové oblečenie, všetko na kráľovský piknik v prírode či dokonca súpravu na rybárčenie. Nie je na čo čakať!

 Hurá do prírody!

Teraz navyše v našom e-shope Tchibo prebieha špeciálna akcia: našu vernostnú kartu TchiboCard si môžete teraz objednať úplne zadarmo! Karta TchiboCard Vám prináša mnoho výhod: exkluzívne iba v e-shope Tchibo môžete nakupovať tovar z najnovšej kolekcie až o týždeň skôr ako ostatní, za každý Váš nákup zbierate Vernostné zrnká, ktoré si môžete premeniť na atraktívne prémie a, samozrejme,  využívate exkluzívne ponuky a akcie určené špeciálne iba pre držiteľov TchiboCard. Neváhajte, zaregistrujte sa ešte dnes! Akcia platí len do konca apríla.

Tchibo už dávno nie je iba káva, ale množstvo unikátnych výrobkov, ktoré inde nekúpite. Každú stredu môžete objaviť na www.tchibo.sk novú kolekciu, nový svet Tchibo. Objednávanie je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

Váhať sa určite neoplatí. E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Pozrite si najnovšiu kolekciu, je to zábava.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu