Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Opitého Francúza vyhodili z vlaku: Po Sibíri blúdil iba v ponožkách a spodnej bielizni!

(Zdroj: lecourrierderussie.com)

MOSKVA - Francúz, ktorý sa viezol vo vlaku po Transsíbírskej magistrále v smere Vladivostok - Moskva, zažil nemilé a najmä veľmi mrazivé prekvapenie. Podguráženého, iba v spodnej bielizni a ponožkách, ho vyhodili z vozňa.

Incident sa mal podľa tlačovej agentúry RIA Novosti odohrať v sobotu 23. marca, kedy sporo odetého Francúza, ktorého totožnosť je neznáma, našli na stanici v zabajkalskom meste Sbega. Tam sa opitý cudzinec musel dovliecť pešo po tom, čo sa vo vlaku znepáčil skupinke Rusov. Tí ho vyhodili do chladnej sibírskej zimy iba v spodnej bielizni a ponožkách. "Ľudia zodpovední za tento čin sú vo väzbe," uviedla agentúra s odvolaním sa na zdroj z miestnych úradov.

Francúz, ktorý nehovorí po rusky, by už mal byť teraz na ceste do mesta Chita, kde by sa mal dnes večer miestneho času napojiť na vlak do Moskvy, informoval policajný dôstojník. Teploty v tejto oblasti v Rusku v čase incidentu boli naozaj kruté. Podľa portálu gismeteo.ru sa pohybovali od -25 ° C v noci až po -1 ° C počas dňa.

Podobný prípad sa odohral tento rok v januári, kedy nemenovaný Rus vypadol z vlaku smerujúceho z Moskvy do mesta Neriungri na Ďalekom východe. Oblečený iba v tričku, teplákoch a papučiach bežal sedem kilometrov k najbližšej stanici. Teplota vonku dosahovala mínus 40 stupňov Celzia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu