Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hysterka podpálila hada: Od horiaceho plaza sa chytil celý dom!

Dom ľahol popolom Zobraziť galériu (2)
Dom ľahol popolom (Zdroj: YouTube)

LIBERTY EYLAU - Dvakrát meraj, raz strihaj. Týmto príslovím sa mala riadiť aj žena z amerického Texasu. Jej unáhlené konanie totiž viedlo k tomu, že si podpálila dom. Chcela pritom z neho len vyhnať hada, ktorý sa k nej zatúlal.

Asi každý by sa zľakol, keby sa mu v dome zjavil had. Američanka z okresu Bowie County, ktorej sa priplietol do komory, však doslova spanikárila. Zobrala kanister s benzínom, poliala ho a zapálila. To bola ale osudná chyba.

Horiaci had sa totiž odplazil k mopom, ktoré boli odložené v kúte, a tie sa samozrejme od plameňov chytili. O niekoľko minút neskôr už horel celý dom. Žena este stačila pred ohňom utiecť a zavolať hasičov. Ani napriek rýchlemu zásahu sa ale už dom zachrániť nepodarilo, uviedol portál Huffington Post.

Hysterka podpálila hada: Od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Najprv som nechcel veriť tomu, že požiar vznikol kvôli hadovi. Potom mi však majiteľka domu vysvetlila, ako k tomu došlo. Hádam sa ostatní ľudia poučia a nabudúce, keď k nim náhodou "zavíta" nečakaný hosť, budú riešiť situáciu inak," povedal šéf hasičov David Wesslehoft.

Žena podpálila hada aj dom

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu