Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Geniálna chôdza na podpätkoch: Dievčina sa na ulici takmer prizabila!

(Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ - Nielen modelky majú problémy s rovnováhou pri kráčaní po móle na vysokých a nepraktických podpätkoch. Podobný zjav sa občas vyskytne aj v uliciach a samozrejme hneď vzbudí pozornosť. Snaha vyzerať sexi sa totiž veľmi rýchlo zvrhne na humornú scénku.

Tentokrát sa terčom posmechu stala mladá Rumunka, ktorej neuveriteľnú chôdzu natočil istý vodič. Určite mala v úmysle vyvolať čižmičkami obdiv svojho okolia, ale nie práve týmto spôsobom. Každý kto sa na ňu pozrie, má totiž dojem, že si skôr ublíži, ako uloví pohľad nejakého príťažlivého muža.

Hoci sa snaží tváriť, že sa nič nedeje a nenútene telefonuje ďalej, každú chvíľu to vyzerá, že si poláme nohy. Jej členky určite dostali poriadne zabrať a asi len sila náhody zabránila tomu, aby skončila na zemi. Jej celkový zjav však pôsobil pre nezainteresovaného pozorovateľa naozaj vtipne.

Snáď dievčina vďaka videu pochopila, že snaha byť za každú cenu sexi, sa nevypláca a niekedy je lepšie vsadiť na praktickú stránku veci. Aj keď tá hanba sa zmazáva iba ťažko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu