Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíci sledovali VIDEO z pôrodu: Ich reakcie stoja za to!

(Zdroj: YouTube)

USA - Pôrod dieťaťa býva neľahkou skúškou nielen pre ženu, ale aj pre muža, ktorý sa rozhodne pri ňom asistovať. Aké dôvody viedli dvoch mladíkov k tomu, že si ho pozrú aspoň na videu, nevedno, ale zjavne to bol pre nich dosť desivý zážitok. Podľa výrazov ich tvárí a reakcií sa dá usudzovať, že podobný horor asi nesledovali už dávno.

Kým medicína nedospeje tak ďaleko, že aj muži budú môcť otehotnieť a vynosiť dieťa, zostanú všetky veci okolo pôrodu pre nich jednou veľkou neznámou. Už na prvý pohľad je však jasné, že určite nejde o nič príjemné a slabšie povahy by mohli pokojne skolabovať. To sa síce mladíkom pri pozeraní videa našťastie nestalo, ale mali čo robiť, aby ich konfrontácia s realitou veľmi nepoznačila.

Aj keď sa zo začiatku tvária ako veľkí hrdinovia a do kamery sa uškŕňajú, napokon vystrašene kričia ako malé dievčatká, schovávajú si tváre pod mikinu a zakrývajú oči. Asi si odteraz dobre rozmyslia, či svoje partnerky niekedy budú sprevádzať aj na pôrodnú sálu. Dobrú prípravu však už aspoň majú za sebou.

Ich počin však nie je ani zďaleka ojedinelý. Už na začiatku tohto roka sa v médiách premlela správa o tom, ako si moderátori holandskej TV šou vyskúšali pôrodné bolesti. Simuláciu pomocou elektród vydržali iba dve hodiny a nakoniec ju prirovnali k mučeniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu