Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Horor po plastickej operácii: Žene (25) vyliezol prsník z tela!

(Zdroj: thesun.co.uk)

COVENTRY - Angličanka Lauren Yardleyová (25) zatúžila po ženskejších krivkách, a tak si dala svoje malé prsia zväčšiť na veľkosť DD. Za plastickú operáciu zaplatila 4-tisíc libier a dúfala, že sa bude tešiť z novej kyprej hrude. Jej telo však implantát neprijalo.

Dievča si dva mesiace po operácii všimlo, že má pravý prsník väčší ako ľavý, zatvrdnutý a cítila sa veľmi nepohodlne. Lekári zistili, že jej telo implantát odmietlo a operáciu zopakovali. Po ďalších dvoch mesiacoch sa tkanivo okolo umelého prsníka stenčilo a cez stehy pod prsiami ho vytlačilo z tela. Doktori ho už však nemohli vložiť späť, keďže bol nutný čas na regeneráciu. A tak si Lauren musela zvyknúť na to, že polroka bude chodiť s jedným prsníkom malým a druhým veľkým.

Angličanka tak bola nútená nosiť v podprsenke výplň, aby nebolo vidieť rozdiel vo veľkosti a teraz, keď má už opäť obe prsia rovnaké, varuje ostatné ženy, aby sa mali na pozore pred možnými nežiaducimi účinkami zákroku.

"Nemohla som tomu uveriť, keď implantát začal vyliezať z mojich pŕs. Lekári v nemocnici povedali, že nikdy nevideli nič podobné - nemohli uveriť, že nie som v septickom šoku. Cítim sa veľmi šťastná, mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Najstrašnejšia vec bola žiť sedem mesiacov iba s jedným prsníkom. Bolo to hrozné," hovorí mladá žena, ktorá mala jednoducho smolu, keďže jej sestra absolvovala rovnakú operáciu v rovnaký deň na tej istej klinike bez komplikácií.

Aj napriek tomuto hrôzostrašnému zážitku Lauren tvrdí, že vôbec neľutuje svoje rozhodnutie dať si spraviť umelé prsia. Rozhodne by do toho išla znova, ale už poučená tým, čo sa môže v prípade toho, že jej telo implantát odmietne, stať. Informoval britský portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu