Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Poďte sa pozrieť do raja pre značkové oblečenie, plavky a tá pravá luxusná spodná bielizeň!

Poďte sa pozrieť do raja pre značkové oblečenie, plavky a to pravé luxusné spodné prádlo! Zobraziť galériu (7)
Poďte sa pozrieť do raja pre značkové oblečenie, plavky a to pravé luxusné spodné prádlo! (Zdroj: DESSUE.cz)

Poďte sa s nami naučiť nakupovať značkové oblečenie, plavky alebo spodnú bielizeň len z aktuálnych módnych kolekcií žiadny outlet, ale hlavne lacno a tiež s trochou fantázie! Okrem tých známych top značiek v Našej bezkonkurenčné ponuke akými sú Dolce & Gabbana, EMPORIO ARMANI, John Galliano, ROBERTO LUCCA, Just Cavalli, EA7 Emporio Armani a ďalších, by sme vám radi predstavili módne značky u nás menej poznáme a to napriek tomu, že v zahraničí vysoko bodujú Levi 's, DESUE, Gigo.

Vďaka nášmu malému "značkovému módnemu kurzu" objavíte nové módne kúsky pánskeho aj dámskeho oblečenia, trendy plavky 2013 a to pravé luxusné spodné prádlo! V ponuke Módneho domu DESSUE nájdete iba aktuálne kolekcie 2013 tých naj svetových značiek. Na DESSUE žiadny OUTLET nehľadajte iba tie najaktuálnejšie trendy a hlavne tú najvyššiu kvalitu!

Poďte sa pozrieť do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: DESSUE.sk)

 na www.DESSUE.sk

Značkové oblečenie, plavky a spodná bielizeň?

To dnes už zďaleka nie je len zárukou kvality, ale aj módnosti. Butiky, e shopy a obchody s oblečením a spodným prádlom nám často servírujú lacné pseudo-značky nízkej kvality, ktoré zďaleka nie sú tým, čo by sme po značkovom tovare mali požadovať. Rovnaké je to u kolekcií plavky, oblečenie, ale aj u spodného prádla.

Možno zaprotestujete, že za drahé značkové oblečenie alebo spodné prádlo utrácať nechcete. Veď ani nie je vidieť! Nad tým sa však dá len pousmiať a to hneď z dvoch dôvodov. Tým prvým je, že bielizeň vidieť je! Nikdy neviete, kde sa budete musieť alebo chcieť vyzliecť a spodná bielizeň o vás napovie viac než to, aké máte džínsy alebo tričko. Druhý dôvod, prečo sa pousmiať je to, že utkvelá predstava, že značková kvalita musí byť drahá nie je pravdivá. Stačí sa naučiť nakupovať na správnom mieste a nenakupovať zbrklo v predražených butikoch obchodných centier, ale ani v rádoby zľavových e-shopoch a slevomatech, kde nemusí ísť o práve najaktuálnejšie kolekcie a originalita je tiež dôležitá.

Poďte sa pozrieť do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: DESSUE.sk)

na www.DESSUE.sk

Za svoje peniaze si zaslúžime tie najnovšie módne kolekcie!

Hľadajte exkluzívne distribútorov a zastúpenie značiek, ktorý vám vie ponúknuť zaručene pravý značkový tovar z aktuálnych kolekcií za štandardné ceny, do ktorých sa nepremietla prenájom drahých priestorov v obchodných centrách ani dlhý distribučný reťazec. DESSUE │ European Fashion House je presne tým autorizovaným obchodom zastupujúcimi 8 top značiek sveta pre región strednej a východnej Európy.

Poďte sa pozrieť do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: DESSUE.sk)

 na www.DESSUE.sk

Internetový Módny Dom DESSUE?

Ak hľadáte niečo nevšedné, v značkovej kvalite, niečo pre skutočných módne znalca, skúste určite kolekcia luxusnú spodnú bielizeň, plavky 2013 a trendy oblečenie od prestížnych talianskych, francúzskych a amerických značiek, ktoré sa k nám v posledných mesiacoch prvýkrát dostávajú vďaka spoločnosti DESIGNER-EUS! Tá prevádzkuje internetový módny dom DESSUE a je oficiálnym výhradným predajcom a dovozcom značiek EA7 Emporio Armani, John Galliano, EMPORIO ARMANI, Just Cavalli, ROBERTO LUCCA, Levi 's, desu, Gigo - Miami, DKNY pre región Strednej Európy (Slovensko, Česká Republika , Rakúsko, Nemecko, Rumunsko, Poľsko a Maďarsko).

Poďte sa pozrieť do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: DESSUE.sk)

 na www.DESSUE.sk

A to najdôležitejšie na koniec!

Všetko tovar je skladom s doručením do 48 hodín od objednania! Garancia výmeny alebo vrátenia tovaru! Vďaka celoeurópskemu pôsobenia a viac ako 100.000 spokojných zákazníkov v 16-tich krajinách Európy sme schopní, Vám vždy ponúknuť bezkonkurenčne najširšiu ponuku aktuálnych limitovaných kolekcií top značiek sveta za skvelé ceny, to všetko na jednom mieste a nakupovanie z pohodlia domova.

Poďte sa pozrieť do
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: DESSUE.sk)

na www.DESSUE.sk

Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

www.DESSUE.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu