Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vďaka Goral Vodke MASTER ani zlé počasie neprekazilo Bikini Skiing

Vďaka Goral Vodke MASTER ani zlé počasie neprekazilo Bikini Skiing Zobraziť galériu (6)
Vďaka Goral Vodke MASTER ani zlé počasie neprekazilo Bikini Skiing (Zdroj: GAS Familia)

Mango Tini a Sweet Chilli – tieto dva špeciálne pripravené drinky, ktorých základom je Goral Vodka MASTER si mohli vychutnať počas víkendu návštevníci lyžiarskeho strediska Jasná v Nízkych Tatrách, kde sa konal už druhý ročník Bikiny Skiingu. Hoci počasie nebolo práve ideálne, aj vďaka týmto kreatívnym nápojom sa napokon predsa len nazbieralo až 55 odvážlivcov, ktorí vymenili lyžiarske kombinézy za plavky a viac či menej oblečení zdolali predpísanú trasu.

Pri dojazdovej zjazdovke prebiehali nielen netradičné súťaže ako napríklad petang s kokosovými orechmi, ale aj ochutnávka kreatívnych drinkov v Billyho Snowboard Bare pripravených špeciálne pre túto príležitosť. „Základom Mango Tini je Goral Vodka MASTER, mangový džús, čerstvé mango a korenie. V Sweet Chilli zasa okrem Goral Vodky MASTER nájdete aj lychee, chilli a sprite,“ upresnila ambasádorka značky Michaela Horanská zo spoločnosti Gas Familia.

Barkolová sa pred jazdou zahriala

Na svahu si mohli návštevníci užiť okrem kvalitnej lyžovačky a DJ s mixážnym pultom aj spoločnosť známych tvárí.  Objavila sa tu napríklad česká herečka a speváčka slovenského pôvodu Yvetta Blanarovičová, ktorá si vyskúšala aj jazdu na snežnom skútri. „Hoci mám množstvo aktivít v Čechách, stále sa vraciam aj na Slovensko, do Tatier chodím lyžovať koncertujem tu, hrala som v Ordinácii v ružovej záhrade s Marošom Kramárom a Jožkom Vajdom. Všetok svoj voľný čas zasa venujem charitatívnemu projektu La Sophia, ktorý sa už 10 rokov zameriava na vyhľadávanie a podporu hudobne a športovo talentovaných rómskych detí v oboch našich krajinách,“ poznamenala.

Medzi odvážlivcami, ktorí sa Bikini Skiingu zúčastnili, nechýbala Erika Barkolová. Priznala sa, že sa pred jazdou zahriala nielen rozcvičkou: „Keďže sa hanbím, ja som si už niečo na zahriatie a nabratie odvahy dala,“ prezradila. Do cieľa dorazila v spoločnosti dvoch pánov slovinskej národnosti. Víťazku Bikini Skiingu vyberala Erika osobne, zavážilo to, že dievčina sa na svah napriek chladu odvážila skutočne len v bikinách a so snowboardom.

Tajomstvo majstrovskej chuti

Zrejme práve vďaka kvalitnej vodke nebolo súťažiacim chladno. Zaujímavosťou Goral Vodky MASTER totiž je, že sa fľaše pred plnením obmývajú priamo vodkou a nie vodou, aby nedošlo ani k minimálnemu riedeniu výslednej chuti alkoholu. Goral Vodka MASTER je špecifická nielen technológiou 7-násobnej filtrácie a 7-násobnej destilácie počas výroby, ale získala aj 7 prestížnych ocenení, ktoré z nej robia najoceňovanejšiu európsku vodku. Zlaté medaily si odniesla z Moskvy, Cannes (za kvalitu aj za dizajn), Petrohradu, Chicaga, Kyjeva a naposledy z medzinárodnej súťaže China Wine & Spiritis Awards 2012 z Hong Kongu.

Nový pár šoubiznisu?

Neviazaná zábava pokračovala s Goral Vodkou MASTER večer v známom hudobnom klube Happy End, kde sa okrem iných celebrít objavila aj manželka Leoša Mareša Monika Marešová, či hviezda českého bulváru Hana Mašlíková. Neskôr po polnoci sa v klube objavila aj Erika Barkolová spolu so synom známeho slovenského jazzmana Doda Šošoku, Andrejom. „Zaspali sme,“ odôvodnil neskorý príchod bratislavský podnikateľ Andrej. Vzápätí však dodal, že sú len kamaráti, nič viac.

Bývalá misska Ivica Sláviková, ktorá sa objavila aj v slovenskom filme Tigre v meste, missky Martina Davidová, Denisa Krajčovičová, Michaela Ňurciková, či aktuálna Miss SR 2012 Kristína Krajčírová sa zasa v tento večer predviedli v úlohe modeliek pre najnovšiu kolekciu lyžiarskej módy. Po prežúrovanej noci sa dievčatá chystali navštíviť na druhý deň ráno blízky aquapark. „Nečudo, veď po Goral Vodke MASTER hlava nebolí. Neladíme ju totiž, hoci to naša legislatíva povoľuje. Znamená to, že ju nezjemňujeme žiadnym cukrom, karamelom ani bylinnými extraktmi. Z čistej chuti liehu, ktorý je zjemňovaný výlučne výrobným procesom, hlava na druhý deň nemôže bolieť,“ s úsmevom zdôraznila ambasádorka značky Goral Vodka MASTER M. Horanská. Vrcholom večera bolo vystúpenie hudobnej skupiny IMT Smile a jej frontmana Ivana Táslera.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu