Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia v šoku: V mamičkinom brušku sa skrývalo zlo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

ILLINOIS - Americký pár pri pohľade na ich nenarodené dieťa zostal v šoku. Na ultrazvuku sa im totiž zjavil zlý imperátor z Hviezdnych vojen, ktorý na nich upieral svoju strašidelnú tvár. Našťastie po prvotnom zľaknutí prišiel smiech.

Heather Largeová (39 z amerického Illinois si okamžite všimla Temného pána zo Sithu, ktorý mal na sebe svoj neodmysliteľný odev s kapucňou. "Počas ultrazvuku Heather zbadala, že na jednej zo snímok vyzerá ako cisár Palpatine z Hviezdnych vojen," uviedol jej manžel Toby (33).

"V tomto okamihu sa všetci v miestnosti rozosmiali, vrátane našej osemročnej dcéry Hannah a technika. Ten sa nás pri konci ultrazvuku spýtal, či by sme chceli napáliť snímku na CD a zobrať si ju domov, keďže sme sa na nej tak dobre bavili," doplnil Toby, ktorý záber nahral na svoju stránku, čo okamžite spôsobilo ošiaľ medzi on-line fanúšikmi.

"Heather je teraz zároveň pobavená a aj trochu znepokojená, že fotografie jej maternice kolujú po internete," zvestoval hrdý budúci otecko. Informoval portál thesun.co.uk.

Rodičia v šoku: V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu