Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ruska (42) má najsilnejšiu vagínu na svete: Dvíha ňou 14 kg závažie!

Toto určite nedokážete! Zobraziť galériu (2)
Toto určite nedokážete! (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Zoznámte sa s Tatianou Kozhevinkovou. Táto štyridsaťdvaročná Ruska je nielen niekdajšou úspešnou gymnastkou, ale taktiež ženou s najsilnejšou vagínou na svete. Svojimi dolnými partiami totiž dokáže zdvihnúť až štrnásťkilové závažie.

Tatiana drží svetový rekord v disciplíne zvanej "vzpieranie vagínou", napísal portál denníka The Sun. Vďačí za to silným svalom, ktoré má medzi nohami. Dvíhať činku, ktorá váži 14 kilogramov, len pomocou svojich intímnych orgánov, jej nerobí najmenší problém.

Ruska (42) má najsilnejšiu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V programe The Body Shocking Show, ktorý tento mesiac odvysiela anglická televízia E4, prezradila, v čom spočíva jej umenie. "Vsuniem si do pošvy také drevené vajíčko a stiahnem vaginálne svaly, aby nevypadlo von. Potom na vajíčko upevním závažie. A to je celé," povedala.

Blondínka ďalej poznamenala, že sa s turbo vagínou nenarodila. "Dvadsať rokov som tvrdo trénovala, aby sa mi to podarilo. Stálo ma to veľa námahy," vysvetlila. No, väčšina ľudí si vie predstaviť aj lepší spôsob, ako tráviť voľný čas.

Žena s najsilnejšou vagínou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu