Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi brunetka (29) dáva rady na nezaplatenie: Muži, takto zbalíte ženu!

Kezia je odborníčkou na vzťahy Zobraziť galériu (2)
Kezia je odborníčkou na vzťahy (Zdroj: kezia-noble.com)

LONDÝN - Nasledujúce riadky sú určené najmä mužom, ktorí majú problém zbaliť ženu. Istá Britka je totiž v tejto oblasti preborníčkou a jej rady sú doslova nad zlato. Zúfalcom dáva novú nádej, ktorú mnohí z nich už stratili.

Kezia Nobleová je skutočnou odborníčkou na vzťahy. Už niekoľko rokov organizuje školenia, na ktorých radí chlapom, ktorí nie a nie zviesť osobu opačného pohlavia. Nejde pritom o lacnú záležitosť; za týždeň berie podnikateľka až 4000 libier (4620 eur), napísal Daily Mail. Ako ale tvrdí, ide o veľmi dobrú investíciu.

Kurzov sa zúčastňujú najmä mladí muži od 27 do 35 rokov, ktorí sú osamelí a v oblasti lásky tak trochu nemotorní a chýba im potrebné sebavedomie. "Pomáham im nadobudnúť odvahu, ktorú už dávno stratili. Neučím ich ženy zhypnotizovať, aby ich dostali hneď do postele. Áno, skôr či neskôr k tomu dôjde, ale nie je to to najpodstatnejšie," hovorí dvadsaťdeväťročná brunetka.

Sexi brunetka (29) dáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kezia-noble.com)

Niektorí z adeptov sú skutoční zúfalci, ktorí nemali vzťah či sex aj desať rokov. Mladá lektorka im okrem psychiky pomáha aj s vizážou. Snaží sa im vysvetliť, že so starým ošumelým oblečením ani s účesom a'lá osemdesiate roky u žien neobstoja. A muži si jej rady nevedia vynachváliť. Mnohí z nich po absolvovaní kurzu našli svoju chýbajúcu polovičku a založili si rodinu.

"Bohatý, chudobný, inteligentný, hlúpy, pre každého z nás tam vonku niekto je a o tom sú moje školenia. Nikto by nemal zostať sám," dodala atraktívna Angličanka.

Sexica radí mužom, ako zbaliť ženy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu