Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krásna blondínka (27) pláva so žralokmi, bez ochrany!

Ocean Zobraziť galériu (3)
Ocean (Zdroj: foxcrawl.com)

OAHU - Situácie, v ktorých by sa drvivá väčšina ľudí nikdy nechcela ocitnúť, Ocean Ramseyová priam vyhľadáva. Mladá Hawajčanka je totiž známa tým, že vyhľadáva spoločnosť žralokov. Ako sama povedala, v ich spoločnosti sa cíti najlepšie.

Mnohí ľudia si nevedia ani len predstaviť, že by plávali v blízkosti morských predátorov, ktoré už len na pohľad vyzerajú hrozivo. Ocean však cestuje po svete a pláva s nimi bez akejkoľvek ochrany pod vodou, pretože chce ľudí presvedčiť, že sa ich boja zbytočne.

Nedávno ju pri týchto potulkách odfotil priateľ Juan Oliphant, napísal portál denníka The Sun. Na pôsobivých záberoch vidno, ako sa dvadsaťsedemročné žieňa pridŕža plutvy žraloka modrého, ktorý ju ťahá za sebou. "Milujem ten pocit, keď ma pozoruje a potom mi dovolí plávať popri ňom," rozplýva sa dievčina.

Krásna blondínka (27) pláva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foxcrawl.com)

Ocean, ktorá sa živí ako modelka a inštruktorka potápania, však chápe, že nie každý zdieľa jej nadšenie pre žraloky. "Filmom ako Čeľuste "vďačíme" za to, že ľudia ich považujú za krvilačné tvory, ktorých primárnym cieľom je zabíjať. Médiá manipulujú s ľudskou psychikou a vštepujú do nás strach, ktorý je vo väčšine prípadov neopodstatnený," konštatuje. Ktovie, či by s ňou súhlasili aj obete žraločích útokov.

Kráska pláva so žralokmi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu