Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Iránci "obliekli" Michelle Obamovú: Odhaľovala príliš veľa kože!

Michelle Obamová pred a po cenzúre Zobraziť galériu (3)
Michelle Obamová pred a po cenzúre (Zdroj: tvnz.co.nz)

LONDÝN - Počítač v dnešnej dobe dokáže zmeniť či upraviť čokoľvek, aj šaty prvej dámy Spojených štátov. Michelle Obamová, ktorá uplynulý víkend odovzdala Oscara za najlepší film, mala na sebe krásne strieborné trblietavé šaty. Nie každému však boli po chuti. Prudérni Iránčania to vyriešili po svojom.

Obamovci sú známi tým, že sa radi zapájajú do verejného života. Prvá dáma USA sa v nedeľu večer stala hviezdou ceremoniálu odovzdávania najprestížnejších filmových cien na svete, aj keď len na diaľku. Cenu za najlepší film, ktorú získala Affleckova snímka Argo, vyhlásila z Bieleho domu.

Michelle mala na sebe šaty od indického módneho návrhára Naeema Khana, ktorý už dlhé roky pôsobí v Amerike. Na rozdiel od mnohých herečiek, ktoré si v snahe upútať pozornosť obliekli vyzývavé modely, manželka Baracka Obamu uprednostnila vkus a väčšiu decentnosť. Aj ona síce mala mierne odhalený dekolt, všetko ale bolo v rámci normy.

Iránci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tvnz.co.nz)

Nie však podľa iránskej tlačovej agentúry Fars, ktorá Michelle pomocou photoshopu prirobila rukávy a zakryla výstrih, skonštatoval britský denník The Guardian.

Iránci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tvnz.co.nz)

Islam, ktorý je v ázijskej krajine najrožšírenejším náboženstvom, totiž ženám zakazuje odhaľovať svoje telo v televízii. Cenzúra tak neobišla ani manželku najmocnejšieho muža na svete.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu