Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Španielske mamičky vytasili prednosti: Pre dobro detí ukázali prsia aj kožušinu

Kalendár mal pomôcť vyzbierať peniaze Zobraziť galériu (10)
Kalendár mal pomôcť vyzbierať peniaze (Zdroj: luckypuppy.net)

MONTSERRAT - Dedinka Serradilla del Arroyo sa tak, ako celé Španielsko, potýka s obrovskými finančnými problémami. V snahe ušetriť nejaké peniaze minulý rok zrušila školský autobus prevážajúci miestne deti. To sa ale vôbec nepáčilo ich matkám, ktoré vymysleli plán, ako spoj obnoviť.

Mamičky zobrali vec do vlastných rúk. Na popud členky radnice Itziar Zamarrenovej (40) nafotili kalendár, ktorý ich zobrazuje v pózach, v akých ich snáď ani ich vlastní manželia nevideli. Niektoré z odvážnych záberov boli urobené na šesťkilometrovom úseku, na ktorom premával spomínaný autobus.

Španielske mamičky vytasili prednosti:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: luckypuppy.net)

Ženy dúfali, že sa im predajom kalendára podarí vyzbierať 43 000 eur, ktoré potrebovali na to, aby mohli zafinancovať prevádzku školského spoja. "Vláda vôbec nemyslí na menšie mestá a obce. Keď sem niekto od nich príde, len povie, aké tu máme krásne prostredie. Vôbec ich ale nezaujíma, že máme problém vôbec prežiť," posťažovala sa Zamarrenová.

Predaju kalendára, ktorý bol spustený v novembri minulého roka, sa spočiatku dobre darilo. Potom o neho ale prejavovalo záujem stále menej a menej ľudí. Matky sú dokonca v mínuse; tlačiarni, ktorá kalendár vytlačila, stále dlžia nejaké peniaze. Dobrý úmysel sa tak minul účinku.

Španielske matky pózujú nahé

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu