Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Absurdné obvinenie: Krásna Naomi (20) sa vraj poliala kyselinou sama!

Naomi pred a po útoku Zobraziť galériu (2)
Naomi pred a po útoku (Zdroj: thetimes.co.uk)

LONDÝN - Dvadsaťročná Naomi Oniová je od konca minulého roka zmrzačená. Neznámy útočník ju polial kyselinou a znetvoril tvár. Najnovšie však britská polícia prišla so šokujúcim tvrdením, že si to celé spôsobila sama. Má tomu nasvedčovať história v jej počítači, ktorú momentálne skúma.

Vyšetrovatelia totiž zistili, že žena krátko pred incidentom hľadala na internete informácie o podobných útokoch. Konkrétne sa zaujímala o prípad bývalej modelky Katie Piper, ktorú jej priateľ v roku 2008 polial kyselinou sírovou. Údajne však len pozerala dokument, v ktorom Katie účinkovala.

Príbuzní Naomi podozrenie detektívov rázne odmietajú a považujú ho za smiešne. "Vydali sa po úplne zlej stope a vyvodzujú nesprávne závery," povedali.

Mladá dievčina utpela vážne popáleniny na tvári, rukách a nohe po tom, ako ju po ceste z práce poliala kyselinou neznáma osoba zahalená závojom. Doteraz podstúpila množstvo plastických operácií a nejaké ju ešte čakajú. Zákerný útok ju čiastočne pripravil o zrak.

Absurdné obvinenie: Krásna Naomi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thetimes.co.uk)

Z otvoreného a sebavedomého dievčaťa sa tak stalo ustráchané stvorenie. "Predtým som často bola stredobodom pozornosti, buď preto, ako sa obliekam alebo kvôli môjmu účesu. Teraz ale naopak chcem, aby sa na mňa nikto nepozeral. Nechodím preto ani verejnou dopravou. Keď musím ísť do nemocnice, radšej si objednám taxík," povedala Naomi pre denník Independent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu