Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zbavte sa závislostí s detoxikačnou rastlinou Kudzu!

Kudzu Zobraziť galériu (2)
Kudzu (Zdroj: Biohome.sk)

Prípravok Kudzu obsahuje biologicky účinné látky z koreňa rastliny Kudzu, ktorá pochádza z Ďalekého východu. Vo východnej Ázii sa táto rastlina už veľmi dávno používala ako liek proti závislosti na alkohole a na iných látkach. Kudzu podporuje liečbu alkoholizmu bez výrazných vedľajších účinkov ( bez hnačiek, bolestiach brucha, bolesti, únavy...).

 

Obchod zdravia Biohome Vám vďaka extraktu z koreňa východoázijskej rastliny Kudzu pomôže zbaviť sa závislosti na alkohole a cigaretách! Bioaktívne izoflavóny, ako sú  genisteín, daidzeín, daidzín a puerarín, aktívne znižujú potrebu pitia alkoholu a pozitívne ovplyvňujú nervovú činnosť mozgu. Železo, vápnik a sodík v Kudzu majú taktiež vysokú výživovú hodnotu, regenerujú toxikovaný a oslabený organizmus, podporujú detoxikáciu vnútorných orgánov, regulujú trávenie a celkovo zlepšujú zdravotný stav človeka.

Kapsule Kudzu majú taktiež vysokú výživovú hodnotu. Sú zároveň zdrojom sacharidov a minerálnych zložiek – predovšetkým železa, vápnika a sodíka. Regenerujú toxikovaný a oslabený organizmus a dodávajú výživné látky potrebné pre každého človeka. Kudzu podporuje protialkoholovú a antinikotínovú liečbu, pôsobí podporne a chráni osoby ohrozené vznikom závislosti na alkohole, pomáha znížiť potrebu konzumácie alkoholu, podporuje detoxikáciu vnútorných orgánov, obzvlášť pečene, pomáha regulovať trávenie, zmierňuje kyslosť v žalúdku a hnačku, zmierňuje bolesti svalov a hlavy, pozitívne ovplyvňuje činnosť obehového systému a pohybového aparátu, podporuje produkciu serotonínu a dopamínu, ktoré posilňujú nervový systém a pozitívne ovplyvňujú emocionálny stav, celkovo zlepšuje zdravotný stav a dodáva energiu.

Viac sa dozviete na www.biohome.sk alebo na adrese biohome@biohome.sk

Zbavte sa závislostí s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Biohome.sk)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu