Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

"Svätec", ktorý káže o chudobe, je multimilionár: Dane nezaplatí!

(Zdroj: europics.at )

INDIA - Vodu káže a víno pije! Aj tak sa dá nazvať učenie istého Inda, ktorý sa prehlasuje za svätého a od svojich nasledovníkov žiada, aby žili v chudobe. On sám zatiaľ nahrabal nesmierne bohatstvo a stal sa preto terčom daňových úradníkov.

Samozvaný Golden Baba hovorí svojim učeníkom, že sa musia vzdať aj ošatenia, ak ho chcú nasledovať. Samozrejme on tým získal multimiliónový majetok z ich darov, ktoré bývajú z rýdzeho zlata, uviedli daňoví vyšetrovatelia.

Golden Baba cestuje v jednom z áut zo svojej flotily Bentley, Mercedes a BMW, ktoré riadi jeho osobný šofér, pričom on je obklopený svojím osobným sprievodom plavých európskych modeliek. Nezanedbáva ani svoje obradné rúcha, ktoré sú tkané zlatou niťou a stoja vyše 230 000 eur.

"To je môj spôsob kázania, ľudia prichádzajú, aby videli moje zlato. Hovorím s nimi o indických bohoch a bohyniach," vyhlásil "svätec", ktorý odmieta štátu zaplatiť čo i len cent na daniach, pretože vyhlasuje, že je to dar od boha.

"Je to božie zlato, nie moje. Viem, čo sa snažia daňoví úradníci urobiť, ale dúfam, že tým, že budú v mojej blízkosti, zmenia svoje zmýšľanie smerom k bohu a vzdajú sa svojej chamtivosti," dodal muž, ktorému sebavedomie rozhodne nechýba. Informoval portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu