Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šanca 1:70 mil.: Žena (36) porodila na Valentína dva páry dvojčiat!

Štyria bratia dokopy vážili viac ako 6 kg Zobraziť galériu (2)
Štyria bratia dokopy vážili viac ako 6 kg (Zdroj: yahoo.com)

HOUSTON - Dva páry identických dvojčiat porodila na sviatok svätého Valentína mladá žena v Texase. Informovala o tom nemocnica Woman's Hospital of Texas v Houstone s tým, že šanca, že k takejto udalosti dôjde, je jedna ku 70 miliónom.

Štyria bratia - Ace, Blane, Cash a Dylan, sa narodili v 31. týždni tehotenstva cisárskym rezom 36-ročnej Tresse Montalvovej. Tá tvrdí, že neužívala žiadne lieky na podporu plodnosti, len dúfala, že ich dvojročný syn Memphis bude mať bračeka či sestričku.

Šanca 1:70 mil.: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: yahoo.com)

V desiatom týždni tehotenstva ošetrujúci lekár žene oznámil, že čaká dvojčatá, pri ďalšej návšteve zistili tretie bijúce srdiečko. Neskôr Montalvovcov ohromila správa, že napokon budú mať štyri bábätká, pričom nepôjde o štvorčatá, ale dva páry identických dvojčiat. Pravdepodobnosť, že sa niečo také stane prirodzenou cestou je veľmi malá. Každá z dvojice chlapčekov mala vlastnú placentu.

Dvojčatá Ace a Blaine sa narodili 14. februára o 08.51 hod, ich bratia Cash a Dylan prišli na svet o minútu neskôr. "Plánovali sme tehotenstvo, ale zdá sa mi, že sa nám zadarilo až príliš. Pokúšali sme sa o jedno a sme požehnaní štyrmi," povedala Tressa. Jej manžel Manuel spresnil, že "ešte neskončili", pretože si želá dcérku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu