Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Strašidelné zrkadlo s blikajúcimi tieňmi: Dvojici zničilo život!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: e-bay)

LONDÝN - Starožitné zrkadlo, ktoré sa predáva na aukcii cez E-bay za sto libier, je vraj strašidelné. Tvrdia to jeho predajcovia Joseph Birch (20) a Sotiris Charalambous (43), podľa ktorých im prinieslo iba samú smolu, vrátane zdravotných a finančných problémov.

Predošlý majiteľ vyhodil zrkadlo do kontajnera pred svojím bytom v Londýne, kde ho asi pred piatimi mesiacmi dvojica spolubývajúcich našla. Odvtedy si však údajne prešla peklom. Budili sa kričiac od hrôzy s pocitom, že sa blíži nejaká apokalypsa, v zrkadle zazreli zvláštne mihotajúce sa tiene a Joseph sa dokonca prebudil s hlbokými červenými škrabancami na jeho tele, hoci sám má krátke nechty.

Obidvaja sa preto rozhodli, že je načase sa tajomného predmetu zbaviť a dali ho do dražby. Nesnažia sa však svoje neblahé skúsenosti skrývať a prípadným záujemcom vyjavili celú pravdu. Cenu stanovili na základe konzultácie so starožitníkom, ktorý povedal, čo by zaň mohli asi tak pýtať.

"Už sme mali veľa otázok od záujemcov o paranormálnych javoch a takisto od skeptikov. Viem len toľko, že ho už viac nechcem v dome, ale chceli sme byť fér, a tak sme ho nemohli predať bez varovania," uviedol Joseph, ktorého úzkosť zašla až ďaleko, že si musel nechať prvýkrát v živote predpísať antidepresíva. Zo zrkadla mu ešte aj teraz totiž naskakuje husia koža.

Podľa Charalambousa mohlo dôjsť pred zrkadlom k vražde, a to je príčinou, prečo straší v ich dome. Dvojica by bola rada, keby sa zrkadlo dostalo do vlastníctva niekoho, kto už má skúsenosti s nadprirodzenom a bude vedieť, čo môže čakať.

Strašidelné zrkadlo s blikajúcimi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: e-bay)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu