Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Práca jej smrdí: Lenivá blondínka sa chce vydať za futbalistu a vyciciavať ho

Jo má o živote veľmi zvláštnu predstavu Zobraziť galériu (2)
Jo má o živote veľmi zvláštnu predstavu (Zdroj: onenewspage.co.uk)

LONDÝN - Komu by sa nepáčilo nemusieť každé ráno vstávať do práce a len tak sa nechať vydržiavať nejakým dobrodincom! Istá mladá Britka sa tento sen rozhodla premeniť na realitu. Svadbou s futbalistom chce docieliť, aby za ňu platil všetky účty a ona tak nemusela pohnúť ani rukou.

Jo Leighová má o živote veľmi svojskú predstavu. Jej lenivosť je tak obrovská, že si zaumienila, že v živote nechce pracovať ani deň. "Som príliš dobrá na to, aby som musela chodiť do zamestnania. Vždy dokážem svojich milencov prinútiť k tomu, aby za mňa všetko platili," hovorí bez kúska hanby.

Svoju túžbu si mladá žena čiastočne plní už teraz. Jej súčasný priateľ je futbalistom a čuduj sa svete, vôbec mu neprekáža sa nepozastavuje nad tým, že svojej milej financuje všetky nákupy vrátane oblečenia drahých značiek. "Keby sme sa náhodou rozišli, vôbec mi to nebude vadiť. Jednoducho si nájdem iného," vyhlasuje sebavedomo blondínka, ktorá so školou sekla už ako šestnásťročná.

Práca jej smrdí: Lenivá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Jo sa "priatelila" už s kadekým. Solventným mužom vraj vôbec neprekáža, že je s nimi len kvôli peniazom. Nerobí im problém brávať ju so sebou na exotické dovolenky, na ktoré by si inak nikdy v živote zrejme nenašetrila. Bola tak už v Amerike či Barbadose.

Životný štýl svojráznej Angličanky, ktorá pochádza z mestečka Milton Keynes, je tŕňom v oku jej rodiny. Rodičia by privítali, keby sa ich dcéra začala živiť sama a bola by tak nezávislá od iných. To ale ona zásadne odmieta. "Svoj život milujem. Nevymenila by som ho za nič," dodáva.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu