Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

5460 dôvodov prečo ho milovať

(Zdroj: curaprox)

BRATISLAVA - Sladké bonbóny, červené ruže, či romantická večera pri sviečkach...patria medzi klasické darčeky, ktorými vás už nik neprekvapí. Tento rok však môžete partnera na Valentína prekvapiť niečím naozaj originálnym vy. Postarajte sa o úsmev svojej drahej polovičky a darujte zubné kefky so srdiečkom.

Nedarí sa vám vymyslieť nejaký vhodný valentínsky darček a macíkovia so srdiečkom „I love you“ vám pripadajú gýčoví? Vravíte si, že tento rok by to chcelo niečo jedinečné a zároveň pekné z čoho by ste mali obaja potešenie a úžitok?

Pri príležitosti tohoročného dňa zamilovaných, sme si pre vás pripravili jedinečný pár zubných kefiek, ktoré k sebe neodmysliteľne patria. Srdiečkové kefky predstavujú spojenie s milovanou osobou a fakt, že vám na jeho zdraví a žiarivom úsmeve naozaj záleží. 5460 ultrajemných vlákien a minimalistický dizajn potešia nielen váš chrup, ale aj skrášlia kúpeľňu.

Pri kúpe valentínskych kefiek zo srdcom dostanete pre partnera aj malý darček v podobe pohľadnice, na ktorú môžete pripísať svoje vyznanie. Okrem toho si vybriete aj obľúbenú farbu silikónových gumičiek pre lepšie rozlíšenie kefiek.

Na internetovej stránke 5460dovodov.sk si môžete dokonca vytvoriť svoju vlastnú verziu  príbehu kefiek, poslať ju konkrétnej osobe, alebo jednoducho zdielať na sociálnych sieťach.

Tak ako prekvapíte svojho milovaného tento rok?

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu