Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Myslite na svojich najbližších

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: Klenoty Aurum)

BRATISLAVA - 14. február, deň sv. Valentína, sviatok všetkých zamilovaných... Deň, ktorý jedni odsudzujú, iní milujú... I keď by sme nemali zabúdať na čaro všedných dní, kedy radosť z obdarovania milovanej osoby je azda ešte väčšia, k sviatku sv. Valentína neodmysliteľne patria aj malé pozornosti v podobe darčekov, vyznaní, spoločne strávených okamihov...

Ak ste sa aj Vy rozhodli urobiť na tento sviatok svojej polovičke radosť, avšak chýba Vám inšpirácia, prinášame Vám niekoľko tipov, ktorými zaručene svojej milovanej či svojmu milovanému urobíte radosť.

Páni, verte, neverte, no každá žena miluje šperky. Treba len nájsť tie pravé. Zaručený úspech máte s briliantovými šperkami Love Diamonds. Ako inak vyjadriť lásku, než briliantom, ktorý vydrží naveky? V tejto kolekcii nájdete brilianty vsadené nielen v zlate, ale aj v striebre, čiže sú cenovo dostupnejšie.

Ak sú pre Vás brilianty predsa len cenovo nedostupné, siahnite po rovnako krásnych zlatých či strieborných šperkoch značky Dilema.

A čo tak spraviť svojej láske radosť dokonalým módnym doplnkom v podobe značkových šperkov a hodiniek svetoznámych módnych značiek ako  DKNY, Fossil, Tommy Hilfiger, Gucci a pod...?

Milé dámy, Vaši partneri budú zaiste nadšení, ak ich obdarujete hodinkami svetoznámych značiek ako Emporio Armani, Hugo Boss či Lacoste.

Príďte sa pozrieť do niektorej z  trinástich predajní Klenoty Aurum a vyberte svojej milovanej či milovanému darček, ktorý zaručene pohladí na srdci.  Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu