Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Morbídny test smrti: Vie na deň presne vypočítať, kedy zomriete!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poznať presný dátum svojej smrti je síce trochu morbídne, niektorí z nás to ale napriek tomu chcú vedieť. Ak patríte medzi nich, existuje spôsob, ako to zistiť. Aspoň tak to tvrdí test, ktorý si môžete spraviť na internete. Nie je však zadarmo.

Test dĺžky života vie údajne na deň presne vyrátať, kedy naposledy vydýchnete. Je založený na 36 otázkach, v ktorých sa užívateľa pýta na jeho pohlavie, či je aktívny vodič alebo aký je vysoký.

Miestami má priam preventívny charakter. Pokiaľ totiž na otázky typu "Fajčíte?" alebo "Brali ste niekedy tvrdé drogy?" odpovedáte kladne, zrejme si sami uvedomíte, že sa tým privádzate do hrobu. Máte tak šancu zlepšiť svoj životný štýl ešte predtým, než bude neskoro.

Web tvrdí, že kontroverzný test absolvovalo už viac ako 100 000 návštevníkov, píše portál tn.cz. Zdôrazňuje jeho jednoduchosť a fakt, že na všetky otázky viete odpovedať. Má ale jeden zádrhel - je spoplatnený. Dolu na stránke, ako to už býva zvykom, je malým písmom uvedené, že po zodpovedaní otázok musíte odoslať sms správu. "Cena odoslanej SMS je 1.59 € a je potrebné zaslať 3 SMS v celkovej hodnote 4.77 € s DPH," stojí v poznámke. Celkom drahé, nie?

Môže sa stať, že toto upozornenie niektorí ľudia prehliadnu a chtiac nechtiac tak zaplatia za informáciu, ktorá im zrejme nepomôže, ale ich len zbytočne znervózni. Ak si napriek tomu chcete test urobiť, kliknite sem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu