Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík sexuálne zneužil kobylu: Policajtom povedal, že s ňou chcel splodiť kentaura!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: polícia, topky.sk)

TEXAS - Mladý Texasan zjavne chýbal na hodinách biológie, keď sa preberalo párenie medzi druhmi, inak by vedel, že jeho nápad je nielen v rozpore s federálnymi, ale aj prírodnými zákonmi. Keď ho totiž pristihli pri sexe so susedovou kobylou, nijako to nepopieral a na objasnenie dodal, že sa s ňou snažil splodiť kentaura.

Andrew Mendoza (29) šokovaným dôstojníkom vo Wharton County presne popísal, čo ho k tomuto zvrhlému činu priviedlo. "Bol som doma a čakal na telefonát od mojej priateľky. Povedal som si, že ak nezavolá, pôjdem k susedom a rozdám si to s ich kobylou," uviedol do policajnej zápisnice a svoje predsavzatie aj dodržal.

Andrew Mendoza
Zobraziť galériu (3)
Andrew Mendoza  (Zdroj: polícia)

Keď sa priateľka do jedenástej hodiny večer neozvala, vybral sa priamo k susedom a zneužil nevinné zviera, ktorému sa to podľa jeho šialeného úsudku páčilo. Pri odpovedi na otázku, prečo to vlastne spravil, muži zákona asi nevychádzali z údivu.

"Snažil som sa urobiť kobyle dieťa. Myslel som si, že by z toho mohol byť kentaur," reagoval Mendoza, ktorý zjavne videl priveľa fantazijných filmov a pomýlil si ich s realitou. Mladík, ktorého trestný register nebol už ani predtým čistý, sa k svojej vine priznal a sudca ho poslal do väzenia na štyri mesiace.

Podľa informácií niektorých serverov sa vraj v cele obesil.

Policajná zápisnica je iba pre silné žalúdky.
Zobraziť galériu (3)
Policajná zápisnica je iba pre silné žalúdky.  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu