Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Na ples? Jedine ako pravá dáma!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Klenoty Aurum)

Milé dámy, tak predsa sme sa dočkali! Plesová sezóna 2013 sa nám začala a my sa môžeme aspoň na jeden večer premeniť na pôvabné a neodolateľné princezné. Pre mnohé to je možno jediná príležitosť v roku, a preto nechceme nič podceniť a nechať na náhodu. K očarujúcim šatám, zmyselnému účesu a dokonalému make-upu neodmysliteľne patria i šperky. Ponúkame Vám preto niekoľko tipov a rád, čomu sa vyvarovať a naopak čo uprednostniť.

V prvom rade si musíme uvedomiť, že šperky dotvárajú osobnosť ženy, mnoho o nej prezradia a najmä dodajú Vášmu plesovému outfitu ten správny lesk a čaro.  Možnosti sú skutočne nekonečné. Náušnice, náramky, prstene, prívesky, retiazky... Je len na Vás čomu dávate prednosť, avšak nezabúdajte, že šaty a šperky musia vytvárať jeden celok.

Výrazné šperky sú vhodné k jednoduchým šatám bez zdobenia - oživia ich a ako sa hovorí: „Dodajú im ten správny šmrnc“. Naopak, v prípade, že ste si zvolili výrazne zdobené šaty rôznymi flitrami či kamienkami, zvoľte jemnejšie šperky v podobe malých náušníc, prípadne jemnou retiazkou s príveskom či náramkom. Výrazné šperky by v tomto prípade nepôsobili dobre a skôr by Vášmu outfitu uškodili ako pomohli.

Či  už výrazné, jemné, zlaté, briliantové, strieborné či značkové šperky a hodinky svetoznámych módnych značiek... to všetko a ešte viac Vám ponúkajú Klenoty Aurum, kde si vyberie naozaj každá z Vás. Pozrite si náš sortiment na webe alebo sa zastavte na jednom z trinástich predajných miest Klenoty Aurum,kde Vám pri Vašom výbere poradí profesionálny personál. Viac informácií zo sveta šperkov a hodiniek nájdete na blog.klenotyaurum.sk a na facebook stránke Klenoty Aurum.

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu