Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neseď doma, Daruj krv a Buď Na Hrane

Neseď doma, Daruj krv a Buď Na Hrane
Neseď doma, Daruj krv a Buď Na Hrane

Druhý ročník unikátneho spojenia dobročinnosti, umenia a pre niekoho aj príjemného adrenalínu Daruj krv, Buď Na Hrane

Občianske združenie Na Hrane, ktoré sa venuje popularizácii adrenalínových športov, vás spolu s partnermi Národnou transfúznou službou Slovenskej republiky a T-Gallery pozýva už na druhý ročník akcie Daruj krv, Buď Na Hrane.

Cieľom akcie je spojiť bežných ľudí, podnikateľov, umelcov ako aj zástupcov tretieho sektora za účelom poskytnutia pomocnej ruky tým, ktorí sú na to odkázaní. „Daruj krv, Buď Na Hrane organizujeme kvôli pocitu spolupatričnosti a preto, že chceme ponúknuť širokej verejnosti možnosť prispieť svojou kvapkou krvi tým, ktorí to potrebujú,“ uviedol Rudolf Šimko zo združenia Na Hrane.

Druhý ročník unikátneho spojenia dobročinnosti, umenia a pre niekoho aj príjemného adrenalínu, sa uskutoční 2. februára 2012 v bratislavskej Laser Aréne. Od 9. do 12. hodiny budú môcť záujemcovia darovať krv prostredníctvom mobilnej výjazdovej jednotky Národnej transfúznej služby Slovenskej republiky.

Darovaním to však celé nekončí. Umelecký rozmer dodá akcii večerný hudobný a vizuálny program, o ktorý sa postará bratislavská T-Gallery, galéria súčasnej kresby a grafiky, a dobrovoľní umelci.

Po 20. hodine zahrá opäť v priestoroch Laser Arény DJka Pixy a predstavia sa aj VJ Spagy a VJka  Olique so svojou vizuálno-hudobnou performance. Vystúpi aj skupina Huålen, ktorá prinesie alternatívny rock s prvkami klasiky, jazzu či flamenca. Spolu s hudbou bude v reálnom čase a naživo kresliť Dano Mihálik, ktorý sa živou performance predstavil už na minuloročnej akcii Playground.

Zábavu rozprúdi istotne aj Ivan Šedivý alias DJ Ichiman, známy z reggae a ska podujatí.

Každý z návštevníkov dopoludňajšej a zároveň aj večernej časti akcie má príležitosť zúčastniť sa losovania o 15 originálnych a pre túto príležitosť špeciálne vytvorených grafík od umelca Gézu Németha. Rovnako môže získať aj poukaz na jednu hru laser game v Laser Aréne pre ôsmich ľudí.

Partnermi podujatia, ktoré je celé organizované na dobrovoľnej báze bez nároku na honorár, sú občianske združenie Na Hrane,T-Gallery, Laser Arena, Hudy a Zelený Hroch.

I. ročník  podujatia

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150647178149406

Na hrane

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu