Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Otrasné VIDEO z Ruska: Bláznovi po šmyku a zrážke vyletelo z auta dieťa (1)!

(Zdroj: liveleak)

MOSKVA - Rýchla jazda šoféra, ktorý zjavne nedbal na nepriaznivé počasie, sa podpísala na kurióznej a takmer smrteľnej nehode na ceste vedúcej z Moskvy do Ufy. Pri riskantnom predbiehaní dostal v protismere šmyk a zadnou časťou vozidla narazil do oprotiidúceho kamióna. Zo zničeného auta vypadlo na vozovku ročné dievčatko, ktoré iba o vlások minul ďalší nákladiak.

Šofér strieborného Mitsubishi riskoval v nedeľu večer nielen svoj, ale aj životy posádky vrátane malého dieťaťa po tom, ako sa rozhodol predbiehať, hoci sa naňho rútili autá v protismere. Zjavne svojim schopnostiam a povrchu vozovky dôveroval oveľa viac, ako mal. Vo vysokej rýchlosti dostal šmyk, ktorý auto stočil, takže zadná časť nakoniec vrazila do boku kamióna.

Pri náraze z neho vyletelo dievčatko, ktoré malo neuveriteľné šťastie, keď iba pár centrimetrov od neho prešiel ďalší nákladiak. To už však z havarovaného auta stojaceho uprostred pravého pruhu, stihol vystúpiť človek a zobrať ho do bezpečia.

Na videozázname, ktorý urobil iný šofér, je vidno, ako vyšla z auta ešte žena, ktorá pozbierala z cesty vymrštenú deku a ďalšie veci. Podľa portálu mirror.co.uk skončilo nemenované dievčatko v nemocnici, kde mu ošetrili iba drobné zranenia. Pri zrážke pravdepodobne nebolo pripútané.

Informácie pod videom zverejnenom na YouTube hovoria, že išlo o adoptovanú dcérku, ktorá mala pomliaždiny na prednej časti hlavy a poranenú peru. Pre podozrenia na vnútrolebečné zrazenia ju zobrali na vyšetrenie do nemocnice v Lyskove.

Dieťa vypadlo pri zrážke z auta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu