Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najuniverzálnejsie lyžiarske okuliare na svete

Štýlové a praktické
Štýlové a praktické (Zdroj: uvexsports.sk)

Bez jasného, neskresleného videnia sa každá vonkajšia športová aktivita stáva nevypočítateľným rizikom. Hlavne pri zimných športoch, akými sú lyžovanie či snoubordovanie na horách, kde sa svetelné podmienky menia veľmi rýchlo. Kvalitné lyžiarske okuliare by mali byť súčasťou výbavy každého z nás. Iba vysoko kvalitné okuliare so špeciálne vrstvenými zorníkmi zaručujú bezpečnosť.

Popredný nemecký výrobca lyžiarskych okuliarov a prilieb uvex, má v ponuke hneď  viacero modelov okuliarov  vhodných do všetkých svetelných a poveternostných podmienok. Technológie uvex variomatic uvex take off, zaručia, že na lyžovačku nebudete musieť už nikdy nosiť viacero okuliarov!

Ostré slnko počas rýchleho zjazdu kombinované tienistými prechodmi lesom? Vďaka uvex variomatic technológii sa zorník automaticky tónuje v závislosti od intenzity slnečného žiarenia. Priama, do materiálu zorníka zabudovaná citlivá fotochromatická štruktúra zabezpečuje prispôsobenie priehľadnosti skla v závislosti od aktuálnych svetelných podmienok. Pri slnečnom počasí zorník automaticky stmavne a pri zamračenej oblohe sa zosvetlí. Zaručuje tak neustálu kontrastnosť, ideálnu viditeľnosť a najlepší pocit z jazdenia na zjazdovke i mimo nej. Decentrické dvojsklá zorníkov okuliarov garantujú nepretržite neskreslené videnie.

Ďalším viackrát oceneným modelom s unikátnou technológou výmeny zorníka sú okuliare uvex take off. Na základnom oranžovom litemirror zorníku je prostredníctvom minimagnetov pripevnený tmavší odnímateľmý take off zorník. Pri akejkoľvek zmene počasia možno jedným pohybom odňať tmavší zorník z okuliarov a v prípade potreby ho jednoduchým spôsobom pripevniť späť
 

Viac info: http://www.facebook.com/uvexslovakia alebo  www.uvexsports.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu