Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Majiteľ v šoku: Na videu našiel, ako vlamač sexuje s jeho psom!

Kujtim Nicaj
Kujtim Nicaj (Zdroj: polícia)

NEW YORK - Zvrhlého správcu budovy v USA, Kujtima Nicaja (44), odsúdili na šesť a pol roka väzenia za vlámanie sa do bytu nájomcu a sex s jeho psom.

Alan Kachalsky z Rye v New Yorku žil sám so svojím ročným labradorským retrieverom Gunnerom, ale po príchode domov zvykol nachádzať stopy po tom, že v jeho byte bola aj iná osoba. Muž si všimol, že niekto otvoril okno, alebo zatiahol žalúzie, ale nič z jeho majetku nezmizlo. Nainštaloval preto tri kamery, aby zistil, kto je nežiadúcim votrelcom.

Keď si záznam prehral, uvidel Nicaja, ako vstupuje do jeho bytu, vyzlečie sa a sexuálne zneužije jeho psa. Po predložení týchto záberov polícii vo februári 2012, Nicaja zatkli a obvinili z vlámania a sexuálne motivovaného trestného činu. Taktiež ho vyhodili z funkcie správcu budovy a do týždňa musel vypratať priestory.

Nicaj sa k svojej vine priznal v októbri a okrem pobytu vo väzení ho čaká aj zápis do registru sexuálnych delikventov a nesmie sa priblížiť ku Kachalskemu. "Využitie bezbranného zvieraťa je akt skazenosti, ktorá býva častým predchodcom násilia voči ľuďom," uviedla okresná prokurátorka Janet DiFioreová na súde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu