Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rodičia videli, ako ich dcéra tancuje hore bez a predvádza sex!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: bbc)

MAGALUF - Iba 19-ročná Jemma sa počas dámskej jazdy na Malorke naozaj odviazala. So svojimi rovnako opitými kamarátkami tancovala na pódiu v striptízovom bare hore bez, zatiaľ čo chlapi pod ním skandovali a pískali, aby zhodila aj spodný diel plaviek. Najhoršie na tom však bolo, že jej lascívne výčiny sledovali jej rodičia.

Študentka z britského Burnley sa najprv celý deň opíjala na slnku a večer sa s priateľkami vybrala do striptízového klubu, kde nariekala, že sa nudí. Potom vyskočila na pódium a poriadne to roztočila. Návštevníci mali možnosť vidieť ju, ako si vyzliekla vrchný diel plaviek a za jasotu alkoholom potúženého mužského obecenstva predvádzala vzrušujúci tanec.

Mala však tú smolu, že v rámci TV dokumentu stanice BBC s názvom Sun, Sex a Suspicious Parents na všetko z diaľky prihliadali aj jej matka Marie a nevlastný otec Sean, ktorí nechceli uveriť vlastným očiam. Navyše Jemma ešte do kamery pridala aj zopár úprimných slov o tom, ako miluje obnažovať svoje prsia a aby toho nebolo málo v najbližších dňoch ich čakalo ďalšie prekvapenie.

Rodičia videli, ako ich
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bbc)

Počas plavby na jachte spojenej s alkoholovou párty sa dievča opäť vyzlieklo, ale tentokrát si nechalo na sebe predvádzať sexuálny akt od iného rovnako holého chlapa. Jej bláznivé výčiny vohnali rodičom do očí slzy. Pri následnej konfrontácii v reštaurácii jej obaja poriadne vyčistili žalúdok. "Už nikdy, nikdy nechcem vidieť znovu tvoje prsia, alebo vtáka nejakého chlapa pri tvojej tvári," napomenul ju Sean.

Rodičia videli, ako ich
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bbc)

Ako to už však v niektorých prípadoch chodí, hoci jej vlastná matka bola poriadne naštvaná, nakoniec sa dráma skončila kajaním a odpustením. "Páči sa mi piť a flámovať, ale nechcem byť sklamaním pre mamičku. Snažím sa zostať na správnej strane, aby bola na mňa moja rodina hrdá," uviedla Jemma, ktorá si však možno toto ponaučenie vzala k srdcu iba na krátky čas. Informoval britský portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu