Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sestry sa chcú podobať na J-Lo: Plastiky za desaťtisíce v 14 a 15 rokoch!

Jennifer a Karen sú lákadlom pre mužov.
Jennifer a Karen sú lákadlom pre mužov. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Mladá menovkyňa Jennifer Lopez, ktorá žije vo Veľkej Británii, sa rozhodla už v 15 rokoch vyzerať ako jej spevácky idol, a preto prehovorila matku, aby jej dovolila ísť na plastickú operáciu. Jej mladšia sestra sa ju rozhodla nasledovať a dnes sa obe hrdia bujnými krivkami, na ktorých spočinie zrak nejedného muža.

Jennifer (23) z Camberwellu v južnom Londýne bola iba školáčka, keď uprosila svoju matku Lesley, aby ju nechala ísť na plastickú operáciu. Keď dostala povolenie, odletela do Kolumbie a podstúpila hneď tri v jeden deň. Lekári jej urobili liposukciu a dali implantáty do pŕs aj zadku. Jej sestra Karen (20) sa podrobila rovnakej sérii zákrokov, keď mala ešte len 14 rokov.

Plastická chirurgia je v Kolumbii oveľa lacnejšia a menej regulovaná ako vo Veľkej Británii, no aj napriek tomu, Lesley dala za operácie svojich dcér 20-tisíc libier a ďalších 10-tisíc ju stáli letenky. Jej dievčatá sú však s výsledkom spokojné.

Jennifer, ktorá pracuje ako sekretárka, však pripustila, že plastická chirurgia je "návyková". "Teraz, keď som pribrala na váhe, automaticky som za riešenie považovala ďalšiu liposukciu. Jediný problém je cena," uviedla Jennifer, ktorá je už od detstva veľkou fanúšičkou jej slávnej menovkyne.

"Milujem všetko - jej hudbu, jej fotografie, jej osobnosť. Je to naozaj silná, úspešná, nezávislá žena, ktorá je vynikajúcim vzorom pre dievčatá. Dokonca aj po deťoch vyzerá stále úžasne. Môžem mať jej meno, ale len dúfať, že budem vyzerať tak dobre v jej veku!" hovorí nadšená Jennifer, ktorá miluje svoje nové krivky, aj záujem mužov, ktorí sa za ňou neustále otáčajú. Na druhej strane ich chuť jej prsia stále obchytávať, dokáže byť veľmi nepríjemná, čo potvrdzuje aj jej sestra Karen.

Sestry sa chcú podobať
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu