Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tortúra kvôli kráse: Ženy si nechávajú tetovať ďasná na čierno!

Mariéme si nechala vytetovať štyri vrstvy, odporúčaných sedem od bolesti nezvládla Zobraziť galériu (2)
Mariéme si nechala vytetovať štyri vrstvy, odporúčaných sedem od bolesti nezvládla (Zdroj: africanspotlight.com)

LONDÝN - Ženy v snahe páčiť sa opačnému pohlaviu dokážu so sebou urobiť neuveriteľné veci. Ale to, čo predvádzajú niektoré obyvateľky Senegalu, je naozaj už za hranicou vkusu. Dávajú si potetovať ďasná, aby mali čo najkrajší úsmev.

Zabudnite na bielenie zubov alebo falošné mihalnice, v móde je teraz niečo celkom iné a omnoho radikálnejšie! Aspoň podľa senegalských žien, ktoré neváhajú podstupovať bolestivú procedúru len preto, aby sa zapáčili mužom. Tatéri im počas nej pomocou zmesi zloženej zo spáleného oleja a bambuckého masla menia ružové ďasná na čierne.

Mariéme podstupuje zákrok, ktorý musel byť kvôli neznesiteľnej bolesti niekoľkokrát prerušený
Zobraziť galériu (2)
Mariéme podstupuje zákrok, ktorý musel byť kvôli neznesiteľnej bolesti niekoľkokrát prerušený  (Zdroj: africanspotlight.com)

Nejde pritom o žiadnu novinku, túto metódu skrášľovania poznali už ich predkovia. Okrem toho, že nositeľkám tetovania dáva belší úsmev, vraj zabraňuje aj zápachu z úst. Zákrok stojí v prepočte ani nie euro. Tetovacia zmes sa najprv do ďasien vtlačí prstami a následne sa vpichuje ihlou. Aby bol efekt čo najlepší, je potrebné vytetovať viac vrstiev.

"Ženy by nemali mať červené ďasná. Ak chcú mať pekný úsmev, musí byť medzi ďasnami a zubami čo najväčší kontrast. Najčastejšie za mnou prichádzajú mladé slečny, ktoré si hľadajú partnera," povedala miestna tatérka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu