Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Neuveriteľné FOTO: Hádali by ste tejto sexici 75 rokov?!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Britská lekárka Miriam Stoppardová šokovala čitateľov denníka Daily Mirror svojou aktuálnou fotografiou, na ktorej vyzerá ako žena mladšia minimálne o 30 rokov. Viacnásobná babička však nemá za sebou plastiku, ale za svoj svieži vzhľad vďačí predovšetkým pravidelnému cvičeniu a zdravému životnému štýlu.

Miriam Stoppardová je vo svojej rodnej krajine celkom známou postavou. Okrem lekárskej praxe pracovala aj ako televízna moderátorka a napísala niekoľko kníh prevažne o ženskom zdraví.

Špekulácie o tom, že si k tvári bez vrások pomohla početnými plastickými operáciami, rázne odmieta. Pred 20 rokmi si síce nechala drobným zákrokom upraviť oči, ale od tej doby žiadnu operáciu nepodstúpila.

"Zdedila som skvelé gény, zdravo jem a každý deň cvičím. Jednu tajnú zbraň ale mám - mojich 11 vnúčat, ktoré mi dodávajú energiu. A potom je tu ešte láska, to je ten najlepší vitamín," uviedla Stoppardová pre Daily Mirror.

Zachovanie krásy tak stojí úspešnú lekárku veľa driny, ale podľa nej je vzhľad odrazom toho, aký je človek vo vnútri. Ona sama sa považuje za srdečného človeka. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu