Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Vianočné VIDEO vyžitej speváčky: Kim Wilde nôtila opitá vo vlaku!

Kim Wilde to roztočila vo vlaku.
Kim Wilde to roztočila vo vlaku. (Zdroj: kim wilde)

LONDÝN - Britská popová hviezda 80.-tych rokov Kim Wilde (52) sa postarala o internetový rozruch, keď sa na YouTube minulý štvrtok objavilo video s jej podguráženým spevom vo vlaku. Prekvapených cestujúcich nočného spoja prekvapila hitmi Kids of America a pridala aj vianočný song Rockin' Around The Christmas Tree.

Blonďavá diva to roztočila spolu so svojím bratom a producentom Rickym Wildeom, ktorý ju sprevádzal na akustickej gitare. Obaja mali výbornú náladu pri návrate z vianočného večierka Magic FM, a tak im bolo jedno, akým dojmom asi pôsobia. Speváčka s čelenkou s parožím na hlave miestami vyzerala, že spadne z nôh, ale usilovne nôtila ďalej.

Po odspievaní hitu Kids in America z roku 1981 presedlala na viac tematickú vec a zvolila si Rockin' Around The Christmas Tree, čo aj patrične okomentovala slovami: "Všetci, sú Vianoce. Zaspievam vám vianočný song". Na dôvažok si ešte neodpustila preslov o tom, že sa pasažieri navzájom zvyknú ignorovať a iba hľadieť do svojich mobilov a podobne. Tentokrát by sa však mali k nim pripojiť.

Po tom, ako sa nahrávka objavila na internete, si ju všimla aj samotná speváčka a okomentovala ju na svojom Twitteri. Je vraj zmätená a ohromená z takej obrovskej reakcie na jej výkon, čo ju dosť pobavilo. A pridala aj smajlíka. Takýmto spôsobom sa však na prvé priečky hitparád nedostane. Informoval britský portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu