Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drahým poistkám odzvonilo! Garantujeme najnižšiu cenu PZP

Drahým poistkám odzvonilo! Garantujeme najnižšiu cenu PZP
Drahým poistkám odzvonilo! Garantujeme najnižšiu cenu PZP (Zdroj: Genertel)

Poisťovňa Genertel garantuje najnižšiu cenu PZP pre všetky autá už len do 20. decembra 2012. Ceny PZP v Generteli po novom začínajú už od 52,41 €/rok.

Vodiči môžu pred Vianocami ušetriť aj na povinnom zmluvnom poistení (PZP). Poisťovňa Genertel garantuje najnižšie ceny PZP pre všetky osobné motorové vozidlá s hmotnosťou do 3,5 tony už len do 20. decembra. Garancia najnižších cien sa vzťahuje na poistníkov starších ako 30 rokov s aspoň 5-ročným bezškodovým priebehom, ktorých trvalý pobyt je mimo Bratislavy a majú mimobratislavské evidenčné číslo vozidla.

Zistite výšku svojho poistného na http://www.genertel.sk a ušetrite viac na vianočné nákupy. Výpočet poistky Vám zaberie iba pár minút a hneď uvidíte, koľko môžete ušetriť. Navyše ak si teraz spravíte kalkuláciu svojej novej ceny PZP, automaticky ste zaradený do súťaže o zimnú dovolenku snov na Donovaloch pre celú rodinu.

Nezáleží na tom, či Vám končí nevýhodná poistka až na jar alebo v lete. Uzavrieť novú poistku za garantovane najnižšiu cenu na trhu môžete už teraz. Ceny PZP v Generteli začínajú už od 52,41 €/rok.

Ak chcete na svojom povinnom zmluvnom poistení ušetriť, musíte sa poponáhľať. Garancia najnižšej ceny platí pre nových klientov Genertelu, už len do 20. decembra 2012.

Zistite viac na http://akcia.genertel.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu