Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Skvelá šanca pre Bratislavčanov: Zahviezdite vo svojom meste!

Skvelá šanca pre Bratislavčanov: Zahviezdite vo svojom meste! Zobraziť galériu (2)
Skvelá šanca pre Bratislavčanov: Zahviezdite vo svojom meste! (Zdroj: Slovenská sporiteľňa)

Chcete ušetriť peniaze, a zároveň pomôcť svojmu hlavnému mestu? S Bratislavskou mestskou kartou teraz skĺbite oboje! Je len na vás, ako využijete túto šancu.

Ak si teraz vybavíte kartu v Slovenskej sporiteľni, získate špeciálne hlasy v projekte „Buďte hviezda“. Ide o užitočnú vec a privíta ju každý, komu záleží na našom hlavnom meste. Majitelia Bratislavskej mestskej karty môžu rozhodnúť na stránke www.tvojabratislava.sk, ktoré zvieratko v bratislavskej zoo banka podporí, na ktorej ulici v hlavnom meste pristaví veľkokapacitný kontajner a kam pošle upratovaciu čatu. 

Bratislavskú mestskú kartu môžu využívať ľudia s trvalým pobytom v hlavnom meste. Má veľa výhod, najmä pre mladých. Je modernou bezkontaktnou platobnou kartou a dá sa ňou platiť do sumy 20 € na vybraných platobných termináloch bez zadania PIN. Možno ju používať aj ako električenku alebo preukaz do knižnice, takže ušetríte. Zároveň poslúži ako elektronická vstupenka na vybrané podujatia a výhodou sú aj zľavy vo vybraných mestských organizáciách.

 

 S Bratislavskou mestskou kartou od Slovenskej sporiteľne tiež získate:

 - odmenu 0,5 % za vybrané platby kartou k Osobnému účtu;
 - jednoduchú elektronickú vstupenku;
 - zľavy na kultúru a na šport;
 - zľavu 10 % na MHD.

 

Čo treba urobiť?

Príďte si po kartu do ktorejkoľvek zo 42 bratislavských pobočiek Slovenskej sporiteľne. Do 14. júna 2013 ju dostanete bez poplatku. K spomínaným výhodám vám banka pridá kupón s kódom ako bonus 50 hlasov. Tento kód potom zadáte na stránke www.tvojabratislava.sk a môžete hlasovať o tom, ktoré zvieratko banka adoptuje, ktoré ulice budú čistejšie a kde sa prostredníctvom kontajnerov ľudia rýchlejšie zbavia nepotrebných vecí.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu